Teatrul Dramatic „Fani Tardini” nu-și va relua activitatea în luna aprilie

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” nu-și va relua activitatea în luna aprilie

38
0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați se află în imposibilitatea reluării reprezentațiilor în luna aprilie, pe fondul stării de urgență instituite pe teritoriul României în luna martie în contextul pandemiei de coronavirus. Sălile de spectacol rămân închise pe termen nedeterminat, până la noi dispoziții ale autorităților administrației publice centrale și locale.

Teatrul le mulțumește spectatorilor pentru răbdare și înțelegere și le adresăm rugămintea de a nu se grăbi să solicite rambursarea contravalorii biletelor. Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va reprograma toate spectacolele anulate de îndată ce acest lucru va fi posibil, iar biletele cumpărate își păstrează valabilitatea.

Spectatorii care doresc să renunțe la bilete și să li se returneze contravaloarea acestora trebuie să trimită un email la bileteonline@fanitardini.ro dacă au cumpărat biletele de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau să sune la numerele de telefon 0758-089-994 și 0758-049-850 dacă au cumpărat biletele de la casa de bilete a Teatrului.

„Îi invităm pe spectatori să fie solidari cu Teatrul în această perioadă de criză, plină de incertitudini. Imediat ce va fi posibil să ne reluăm activitatea, vom programa cu prioritate spectacolele anulate și vom face tot posibilul să răsplătim răbdarea spectatorilor noștri”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Citește și: MODELUL ACTUALIZAT al declarației pe propria răspundere

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.