Expoziția Expresii și Culoare la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

1
73
Expoziția Expresii și Culoare la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Sunteți invitați să vizionați expoziția de artă „Expresii și Culoare”, organizată de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, în parteneriat cu Facultatea de Arte – Secția Pictură de Șevalet a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Expoziția, amenajată în Foaierul Sălii Mari de Spectacole, cuprinde căutări și tematici variate ale studenților Facultății de Arte din Galați în domeniul de atelier și nu numai. Lucrările propun o abordare tematică variată, de la figurativ la abstract, prin titluri ce lasă un semn de întrebare și, totodată, un răspuns original asupra societății contemporane.

Expozanții Alexandru Gavrilă, Daniela Oană Buliga, Diana Hrabanov, Doinița Caraua, Gabriel Istrate, Iulia Costescu, Diana Păunescu, Marian Prundea și Marinela Simiraș Brăgău vă invită să le descoperiți creația artistică pe toată perioada Festivalului Național de Comedie.

Curatori: Florin Toma și Șerban Tudor.

Festivalul Național de Comedie, ajuns la cea de-a XXXI-a ediție, se desfășoară la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați în perioada 4-13 octombrie 2019. Programul complet al Festivalului poate fi consultat aici. 

Citește și Concert 3 Sud Est // 2019 Tour pe scena Teatris Galați

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.