Teatrul „Gulliver” Galați continuă aventura de creație distractivă

0

Caruselul cu joacă și creație de la Teatrul de Păpuși „Gulliver” Galați continuă în această duminică, de la 10:30, cu noi surprize. Toți micuții dornici să își exprime și cultive creativitatea, inspirația și ingeniozitatea sunt așteptați la un nou Atelier de joacă și creație, înțesat de culoare, voie bună și entuziasm, la Teatrul „Gulliver” Galați.

Activitățile din cadrul atelierului de la Teatrul „Gulliver” propun teme de lucru menite să dezvolte abilitățile de creație, spiritul estetic, capacitatea de coordonare ale celor mici și sunt completate de secvențe de muzică și dans, speciale pentru copii, asigurând o atmosferă jucăușă, încărcată de spiritul magic al poveștilor marca „Gulliver”. Astfel, evenimentul include: momente artistice de dans și muzică, realizarea unei teme de creație, dansuri și joculețe interactive pentru copii.

Toate materialele utilizate pentru realizarea temei de creație sunt puse la dispoziție de către Teatrul „Gulliver”. Locurile la Atelierul de Joacă și Creație sunt limitate (30 de locuri pentru copii și 30 de locuri pentru adulți) iar desfășurarea evenimentului respectă toate regulile de siguranță și distanțare socială în vigoare.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online sau pe site, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile privitoare la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe site, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Te-ar putea interesa și: Începe Festivalul Național de Comedie, ediția online!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.