Teatrul Gulliver, prezent la festivalurile de animaţie din ţară

0
Teatrul Gulliver, prezent la festivalurile de animaţie din ţară

După premiera spectacolului „Peter Pan” de duminica trecută, Teatrul Gulliver a pornit la drum, prin ţară, la cele mai iubite festivaluri de animaţie de la noi. Din acest motiv, păpuşarii nu vor avea nicio reprezentaţie duminica aceasta la sediul teatrului. Iubitorii poveştilor îşi vor putea revedea artiştii preferaţi pe data de 14 octombrie, începând cu ora 10.30, când se va juca „Mica Sirenă”.

Până la jumătatea lunii octombrie, păpuşarii gălăţeni vor fi plecaţi în deplasare la

  • Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub bagheta lui Merlin” din Timişoara,
  • Festivalul Internţional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iaşi
  • Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” din Bucureşti, unde vor prezenta spectacolele „Mica Sirenă”, „Peter Pan” şi „De mână cu tine”. Acestea din urmă sunt cele mai recente montări de la Teatrul Gulliver şi este pentru prima dată când ies la rampă pe scena festivalurilor de gen din ţară.

Programul de spectacole de la sediul teatrului poate fi găsit pe website-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro şi pe pagina de facebook /TeatrulGulliver. Pentru reprezentaţiile de duminică biletele pot fi cumpărate online, accesând link-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro sau în ziua spectacolului, de la sediul teatrului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citește și articolul: Fii activ – Colectează Selectiv! Ediția a doua a concursului desfășurat în școli

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.