Teatrul Gulliver începe difuzarea spectacolelor online!

Teatrul Gulliver începe difuzarea spectacolelor online!

36
0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Gulliver vine cu un pas mai aproape de publicul său atât de drag și aduce sala de spectacole ONLINE, tocmai pentru că acum – poate mai mult decât oricând, avem nevoie de farmecul și de frumusețea poveștilor. Astfel, începând din 21 martie, de la ora 11:00, Teatrul Gulliver va difuza în regim de transmisie în direct, pe pagina de Facebook a teatrului  cele mai îndrăgite spectacole.

Începând cu piesa „Ursul păcălit de vulpe”, o experiență scenică încărcată de energie, voie bună și culoare, Gulliver pregătește o selecție de spectacole cu un grad de adresabilitate cât mai amplă, incluzând producții mai noi sau consacrate ale teatrului. Programul cu spectacolele ce urmează a fi difuzate va fi anunțat și disponibil pe pagina de Facebook a teatrului.

Așadar, toți cei care își doresc să rămână conectați la magia poveștilor pot urmări spectacolele GULLIVER online, pe pagina de Facebook a teatrului, la secțiunea Clipuri video, în intervalul programat. Vizionarea este GRATUITĂ.

Totodată, profitând de prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Teatrului pentru Copii și Tineret, Teatrul GULLIVER dorește să reamintească tuturor spectatorilor că teatrul e viu și e aproape de toți cei care îi cunosc și îi împărtășesc emoția, dincolo de orice context sau împrejurare.

Citește și: Ce activități poți face în izolare la domiciliu, în această perioadă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.