TechnoCelebrity

TechnoCelebrity

183
0
DISTRIBUIȚI

Copiii îşi aleg modele, încă din primele etape de viaţă. De la bunici până la câştigătorul unui Glob de Aur, oricine poate deveni un idol al micuţului , oferindu-i lecții de viaţă şi încurajându-l să fie cel mai bun.

Modelele sau idolii îi ajută pe copii să înveţe şi să descopere o mulţime de lucruri despre ei înşişi. Din păcate însă, nu toţi idolii pe care şi-i fac copiii au o influenţă pozitivă şi există o mulţime de exemple, de la vedete până la actriţe din seriale pentru adolescenţi şi lista poate continua.
Vă va fi propus să faceţi un exerciţiu: aceste feţe drăguţe, tinerești, vă spun ceva? Nu? Dacă nu, atunci ori nu aveţi copii, ori sunteţi la capitolul Albă ca Zăpada, Thomas, Cars, Mica Sirenă. Indiferent în ce fază sunteţi, dragi părinţi, tot în lumea “Idolilor” aţi ajuns.

TechnoCelebrity este un proiect iniţiat de către studenţii Techno, iar ideile strălucite sunt ǐncurajate de către specialiștii noștri. Ei cred în puterea inovaţiei, dar și ǐn păstrarea stilului clasic, tradiţional atunci când intervine nevoia de autenticitate.

Daca ai un puști cu vârsta intre 5-9 ani, este invitat să lucreze in :
Paint
Microsoft PowerPoint
FaceMorpher Lite
Internet Explorer

În contextul vremurilor actuale, copiii au dat desenele animate pe vedete, iar asta se vede atât pe site-urile de socializare, cȃt şi la concertele în aer liber din toate parcurile din ţară.

Așadar, hai sa descoperim biografia, imagini și noutăţi din viaţa unor vedete din muzică, film, teatru, sport sau …chiar din viaţa ta!

Conceptele ieșite din comun sunt exploatate la maxim, pentru a stoarce chiar și ultima picătură de succes dintr-o idee deosebită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.