TEDx Calea Domnească- Dare to leave a mark and to spread ideas!

0

Pe 18 martie treceți-vă în agendă conferința TEDx Calea Domnească. La Teatrul ” Fani Tardini” se vor aduna unii dintre cei mai buni speakeri din România, care își vor împărtăși poveștile. Printre speakerii prezenți se vor număra: Dragoș Anastasiu- om de afaceri, Andy Szekely – business trainer &coach, Andrei Dunuță – Sales and Leadership Trainer, Flavia Oprea- Business Developer, Cristian Axenie- cercetător în neuroinginerie, Gelu Duminică – sociolog și profesor universitar, Alin Comsa- specialist comunicare și relații publice, Mircea Constantin Serediuc – voluntar, Cristina Dobrescu și Loredana Munteanu – caligrafi, fondatori ai proiectului Arta Nu Mușcă și Livrez Dragoste, și ultimul, dar nu cel din urmă Ionuț Stoian, unul dintre cei mai cunoscuți magicieni români. Își vor destănui poveștile din televiziune  Maia Morgenstern și Andreea Raicu.

Biletele pot fi achiziționate accesând site-ul oficial TEDx Calea Domnească, secțiunea BILETE. Un bilet normal este 100 lei până pe 17 martie, iar în ziua evenimentului biletele voi fi 120 lei.

Citește și: “Dare to leave a mark”- un nou TEDx în Galați, pe 18 martie”

TEDx  este o conferință ce a apărut în 1998, fondată de Ricky Wurman, sub denumirea de TEDMED. După câțiva ani de inactivitate, TED a fost preluată de Marc Hodosh, care i-a dat  o nouă viață. Foarte populară în America și mai puțin cunoscută în România. TEDx îți prezintă o nouă lume prin povești adevărate, de la oameni experimentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.