În ce condiţii pot avea utilizatorii Telekom internet nelimitat

În ce condiţii pot avea utilizatorii Telekom internet nelimitat

57
0
DISTRIBUIȚI
În ce condiţii pot avea utilizatorii Telekom internet nelimitat

Gigantul telecomunicaţiilor, Telekom, a şocat piaţa mondială la începutul lunii aprilie, când a venit cu o ofertă şoc: trafic nelimitat de internet, dar acces la site-urile vizitate, informează manager.ro. Totuşi reprezentanţii companiei spun că nu sunt incluse şi datele personale ale utilizatorilor şi prevăd un succes al acestei oferte, ţinând cont că este unica pe piaţă.

Reprezentanţii Telekom precizează că nu se vor analiza şi conţinutul mesajelor, precum pozele, videoclipurile sau textele, ci doar site-ul de acces. “Pentru furnizarea bonusului Net Nelimitat nu se utilizează măsuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legătură cu conţinutul comunicărilor: poze, text, voce, conţinut video etc, ci se analizează tipul de conţinut accesat pentru a se face distincţia între conţinutul video şi orice alt tip de trafic. Mecanismul de catalogare a traficului în vederea taxării conform ofertei comericale pe care Telekom România îl utilizează în prezent nu presupune accesarea elementelor care pot fi considerate date private ale utilizatorului: poze, text, conţinut video etc”.

Potrivit reprezentanţilor companiei, atât clienţii de servicii preplatite (Cartele Telekom), cât şi cei la abonament, vor beneficia de trafic gratuit şi pentru apelurile prin intermediul unor aplicaţii precum Whatsapp şi Facebook, fără a consuma din traficul inclus în oferta. “Bonusul Net Nelimitat le oferă clienţilor de servicii preplatite (Cartele Telekom) şi celor la abonament trafic gratuit şi pentru apelurile prin intermediul unor aplicaţii precum Whatsapp şi Facebook, fără a consuma din traficul inclus în oferta”, explică reprezentanţii Telekom.

Citeşte articolul integral pe Monitorul de Galaţi

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Tu știi care este limbajul codificat al șoferilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.