Tendințe în frumusețe. Ce se schimbă și ce rămâne mereu la fel?

Tendințe în frumusețe. Ce se schimbă și ce rămâne mereu la fel?

79
0
DISTRIBUIȚI

Când vine vorba de tendințe în frumusețe, fie că sunt dictate de stiliștii de renume, fie de influencerii pe care îi ascultăm cu sfințenie, fiecare dintre noi vrea să le știe și să le aplice în rutina de zi cu zi.

An de an apar trenduri noi. Sunt, însă, trucuri de frumusețe care nu se demodează niciodată.

In style…

Bring light, not shadow.tendințe în frumusețe

Dacă anii anteriori au fost despre umbre și mult contouring- vezi frumusețea dictată de Kardashians- anul 2019 a adus cu sine lumina. Bring light, not shadow to the face, par să spună tendințele în frumusețe. Aplicate deasupra pomeților, pe arcada ochiului, pe buza superioară și bărbie, iluminatoarele în toate formele posibile, fac deliciul rutinei de beauty.

Breton scurt.

Printre cele mai semnificative creșteri în căutări conform unor statistici realizate de Pinterest , s-au numărat cele legate de baby bangs. Se poartă deci bretonul scurt. Drept, messy sau chiar ondulat, tendințele în hairstyling l-au îmbrățișat rapid. Fii îndrăzneață și go for it.

Glossy, glossy.

De ce doar buzele? Gloss-ul pentru pleoape reprezintă noul trend pe care trebuie să îl încerci în 2019. Va da o strălucire discretă și sexy feței și va arăta perfect în completarea iluminatorului de care povesteam mai sus.

Șuvițe lila.

Tot din topul celor mai căutate tendințe de frumusețe, sunt șuvițele sau, chiar tot părul, din paletarul roz-lila. La modă și anul trecut, însă nu la fel de mult precum granny hair, șuvițele lila trebuie încercate. Mai ales că vara se apropie și, în contrast cu un bronz natural, vor arăta minunat.

Buze îndrăznețe.

Buzele sunt mereu în centrul atenției când vine vorba despre tendințele în frumusețe. Anul 2019, însă, ne spune că trebuie să le purtăm în nuanțe cât mai îndrăznețe. Updatează nuanța favorită cu glitter, gloss sau metalic și vei fi în trend.

Printre toate acestea și multe alte trenduri de frumusețe am descoperit de blogul de beauty, lifestyle și nu numai Dark Passion. Review-urile verificate și autentice ne-au cucerit. De la produse de make-up, nails & fragrances, până la produse dermato-cosmetice, blogul tratează aspecte din cele mai variate de beauty și lifestyle.

Ușor de parcurs și cu limbaj friendly cu acelea dintre noi care nu sunt în industria frumuseții, blogul surprinde momente de zi cu zi, așa cum ne întâlnim cu ele: despre beauty, despre cărțile pe care le iubim, despre timpul pentru noi însene.

…& never out of style

Hidratare, hidratare, hidratare.

Dincolo de cele mai bune fonduri de ten, concealere și primere, stă o piele hidratată. Tenul sănătos este un ten mereu frumos și nu, nu este un lux, ci o necesitate. Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Acordă-i atenția cuvenită, fă research și descoperă produsele care i se potrivesc. Alege o rutină cu produse naturale, fără alcool și parfum. Vei vedea rezultate în cel mai scurt timp și tenul îți mulțumește printr-o strălucire naturală pe care o vei iubi.

Roșu.

Nu se demodează niciodată. Pe unghii, pe buze, pe haine, roșu nu lipsește din trusa de machiaj sau garderoba niciunei femei și bine face. Pentru că dacă ai nevoie de un boost de încredere, get your red on.

Defectele purtate cu atitudine.

Anul acesta și, probabil că va fi o tendință in style mult timp de acum înainte, nu se mai poartă perfecțiunea. Din contră, defectele sunt cele care ne scot din mulțime. Cele care ne individualizează, și care arată atât de bine, lucru care ne-a mai fost confirmat.

Pistrui? Perfect! Ai o frumusețe unică. Unde mai pui că în 2019 se poartă, iar stiliștii îi creează în mod artificial. Așa că bucură-te că îi ai.

Riduri de expresie? You`re welcome, woman! Asta înseamnă că râzi, plângi, ai zile bune și zile în care viața se întâmplă, pur și simplu. Trăiești! Ăsta da motiv să îți porți ridurile cu mândrie.

Un pahar de vin și 30 de minute de mers pe jos.

Secrete de frumusețe furate de la franțuzoaice – bine, ar mai fi ceva ce doamnele din Paris spun că fac zilnic pentru frumusețe 😊– și care dau roade.

Starea de bine vine din interior. Clișeic am spune, dar se vede pe față, la propriu. Iar tonusul bun dă cel mai mare truc de beauty. Încrederea de sine, rămâne, fără doar și poate, în categoria tendințe în frumusețe care vor rămâne mereu la fel.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.