Tendințe în make-up pentru anul 2019

0
tendințe make-up 2019

Încă din antichitate, femeile apelau la machiaj pentru înfrumusețare și eleganță. Începând cu Egiptul antic – unde se folosea crema din minereu de cupru drept (contouring), kohlul pentru înnegrirea ochilor și o pastă din seu de oaie și plumb pentru machiajul sprâncenelor – și până în prezent, când aproape fiecare femeie folosește produse de machiaj, această artă a rămas una dintre cele mai apreciate metode de înfrumusețare.

Și, în anul 2019, tendințele în make-up au ca scop primordial frumusețea pielii! Tehnicile moderne în machiajul tenului implică strobing, adică efectul de umed, de piele strălucitoare. În acest caz accentul este pus pe efectul radiant obținut prin aplicarea produselor iluminatoare, completat de blushuri fresh în nuanțe de roz și piersică.

Fardurile în nuanțele nude și cele neutre sunt în continuare în centrul atenției. Se potrivesc oricărui tip de față și oricărei ocazii, așa că le poți folosi cu toată încrederea. Pentru a-ți evidenția ochii, alege culori nude și maronii în combinație cu dermatograf alb sau negru, rimel maro sau negru și puțin fard de obraz. Este tot ce ai nevoie ca să fii superbă!

Când vorbim despre cât de puternic este un machiaj, vorbim de fapt despre cât de accentuat este pentru a arăta bine în fotografii. Frumusețea naturală este în tendințe în machiaj și în anul următor. Un machiaj elegant nu înseamnă neapărat ca el să fie foarte puternic. Dimpotrivă, acesta poate să înăsprească trăsăturile.

Ca un sfat, evitați aplicarea unei cantități mari de produs, de preferat ar fi stratificarea. Aplicat în catintăți mici și texturi cât mai subțiri, produsul va arăta mai bine pe față. Cu cât încărcăm mai mult tenul și ochii, cu atât arată mai nenatural și neplăcut.

Eyelinerul se poartă foarte dramatic, în linii foarte definite și lungi. Iar sprâncenele revin la moda anilor ‘80, modă numită „more is more”, purtându-se cât mai stufoase, nepensate, doar fixate cu un mascara sau gel de sprâncene.

Buzele machiate în culori puternice, îndrăznețe, pot fi purtate în 2019 atât ziua cât și seara. Poți alege orice nuanță de roșu, marsala, burgund, prună. Însă dacă îți dorești ceva mai versatil, pentru zi, poți schimba doar textura produsului cu ceva mai lucios, întrucât textura mată este și intens pigmentată.

Să aveți un 2019 plin de culoare și alegeri inspirate!

Mihaela Alexandru, Make-up Artist & Trainer Autorizat Diva Academy Art& Beauty

Galați, Bd. George Coșbuc 251 A, Italian Residence 2, etaj 1, ap 77 Tel: 0745 294 968; www.diva-academy.ro

Citește și aticolul  Și bărbații își vopsesc părul, și arată foarte bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.