Tendinţele anului în manichiură

0

Ne place mereu să fim în pas cu moda, fie că este vorba de ţinuta vestimentară, coafură sau frumuseţe. Trăim vremuri în care posibilitatea de a fi mereu la modă nu este deloc greu de atins, îţi trebuie doar puţină inspiraţie. În acest articol aş dori să ne focusăm atenţia pe ce se poartă în domeniul manichiurii, care a luat un avânt neaşteptat. Iar din dorinţa de a crea noi tehnici şi modele, am ajuns ca în fiecare, an la târgurile de profil, să fie prezentate noi metode de aplicare a unghiilor tehnice, designuri noi sau diferite elemente de decor tot mai îndrăgite de cliente.

Sfaturi şi avantajele purtării unghiilor cu gel
Atunci când ne hotărâm să apelăm la acest tip de manichiură tehnică, trebuie să alegem un salon şi un stilist profesionist, care va şti să ascundă imperfecţiunile unghiilor şi să aibă posibilitatea reparării unghiilor rupte, fragile, deteriorate sau scurte.

Ce se poartă?
În ceea ce priveşte tendinţele din sezonul următor, putem spune doar că nu ne va fi deloc greu să ne hotărâm la culoarea de gel potrivită, deoarece avem de unde alege. Se poartă nuanţele metalice şi nuanţele mate (albastru electric, negru, roşu). Foarte la modă şi căutate de clientele Salonului NewNails sunt culorile pastel şi bejurile, iar persoanelor mai îndrăzneţe şi care urmăresc să fie în pas cu ultimele tendinţe, le propunem modele cu imitaţie de piele de reptilă sau combinaţii de culori mate şi lucioase. Dar nu trebuie să uitam de culorile anului 2016: roz-cuarţ şi albastru-seren. Acestea se regăsesc şi în domeniul manichiurii, împreună dând naştere unui echilibru vizual. Tonurile calde de roz şi cele reci de albastru se combină perfect, reflectând o conexiune, o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine.

Ce forme de unghii se poartă?
Se poartă manichiurile cu forme cât mai naturale, de lungime medie, unghii migdală sau pătrate clasic. Pentru serile speciale şi ocazii deosebite, stiliştii NewNails pot realiza unghii cu efect oglindă, în diverse nunanţe de auriu, argintiu, burgundi sau albastru, forma unghiei poate fi pătrata, ovală sau poate avea forme deosebite cum ar fi stiletto, edge, pipe, midgdală gotica sau rusească. La modă primăvara aceasta sunt modelele de împletituri pe unghie, combinate cu nisip catifelat, design în relief, în stil baroque, iar pudra de sirenă pe unghii este unul dintre cele mai căutate produse la ora actual. Bineînţeles, aşa cum ne-am obişnuit clientele, acestea beneficiază de modele unice, create împreună cu ele, respectând cele mai fine dorinţe ale fiecăreia.

Alternativă la manichiura cu unghii tehnice
Ne dorim o manichiură perfectă dar nu vrem unghii tehnice? Putem opta pentru cea semipermanentă, o alegere excelentă pentru persoanele cu prea puţin timp liber sau care vor să aibă unghii impecabile, fără a cheltui prea mulţi bani, deoarece întregul proces nu depăşeşte mai mult de 45-50 de minute, iar preţul se situează între 45-55lei. Este o manichiură lejeră care ajută unghiile casante sau exfoliate, deoarece le protejează şi le întăreşte, rămâne intactă aproximativ 2-3 săptămâni. Chiar şi la manichiura cu oja semipermanentă se pot crea modele personalizate pentru fiecare clientă, se pot combina nuanţele de ojă, se pot aplica strasuri Swarovski sau alte elemente de decor care pot face dintr-o manichiură simplă una cu stil şi eleganţă.
Sfatul nostru: Alege calitatea şi profesionalismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.