Teo, Vio și Costel – Cutezătorii fac stand up comedy show

Teo, Vio și Costel – Cutezătorii fac stand up comedy show

35
0
DISTRIBUIȚI
Teo, Vio și Costel - Cutezătorii

Cutezătorii stand up comedy-ului din România ajung la tine în oraș! Teo, Vio și Costel vin la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați, marți, 27 februarie, ora 21:00 pentru a vă oferi un super show de stand up comedy!

Teo, Vio și Costel sunt veterani ai genului și fac stand up comedy de aproape 15 ani și au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.
Au început in 2003- 2004 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko.
Acum au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați, a evenimentelor de tip laborator de comedie și a serilor de Open Mic!

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.
Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați. Face stand up comedy alături de colegii săi de la Club 99 și asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.
Talentați, implicați în foarte multe proiecte, atât personale cum ar fi: Vio – “Show de Seara” la Comedy Central), Teo – Sector 7 și Costel cu “Ai noștri” sau “Starea Nației”, dar și în proiecte comune, cei trei sau ”Sfânta Treime a Standup-ului românesc” cum au mai fost numiți de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viața personală.

Bilete: 60ron/50 ron ron în funcție de proximitatea față de scenă.
Bilete s-au pus în vânzare la casierie de luni – vineri între orele 10.00-18.00.
Contact casierie Ana Spînu 0758.091.464
Informații: 0726 688 658
Bilete sunt în vânzare și online.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 5 bilete la Tina Turner Tribute Show

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.