Teroare în Galați – un joc contra cronometru în orașul tău!

2
165

Dacă ești în căutare de activități noi în oraș, pline de adrenalină și care-ți pun mintea la contribuție, înscrie-te la ”Teroare în Galați – A Real Life Game”, o cursă contra cronometru în care va trebui să duci la bun sfârșit o misiune aparent imposibilă.

Fii cu ochii în patru după indicii, reconstruiește firul poveştii şi fii gata să rezolvi puzzle-uri şi jocuri logice. Aventura ta va fi presărată de elemente de treasure hunt, escape room, dar şi o serie de sarcini provocatoare!

”Teroare în Galați”  se desfășoară în aer liber și are un fir narativ bine stabilit, iar participanții au ca scop rezolvarea unei misiuni a cărei detalii apar pe parcurs. Înscrierile se fac până pe 25 iunie, iar evenimentul va avea loc pe 28 iunie, începând cu ora 18:00.

Echipele sunt formate din 2-5 persoane. Pentru fiecare membru se va achiziționa câte un bilet, care poate fi achiziționat online. Echipele vor fi formate conform reglementărilor și normelor în vigoare cu privire la pandemia de Covid-19. Regulamentele evenimentului pot fi consultate accesând acest link.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.