Cele mai tari mesaje de Sfântul Andrei care să te inspire

0
Sfântul Andrei

În ziua de 30 noiembrie îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastră. Aceasta este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători româneșți.

Oferim mai jos un buchet de mesaje cu ocazia zilei de Sfântul Andrei, simple şi frumoase, pentru a veni în sprijinul celor care sunt în pană de idei. Poţi trimite gândurile tale bune celor dragi, prin SMS sau pe reţelele de socializare, simplu şi rapid.

Iată o colecţie de felicitări de ziua numelui care să te inspire:

Mesaje de Sfântul Andrei pentru familie

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”

„Fie că din această zi sfântă, în drumul lin al viețîi tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!”

„La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

„Îți urez ‘La mulți ani’, pentru că porți acest nume, și fie că SF ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară”

Urări de Sfântul Andrei pentru prieteni

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”

„În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăieșți viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Eșți un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.”

„Astăzi iți urez „La mulți ani!”. Astăzi iți spun „Multe împliniri!”. Și-ți mulțumesc că eșți alături de mine!”

„Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr că rouă de pe flori. O zi de neuitat care să țînă o viață!”

„Fie că această zi să-ți deschidă poartă unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

„Astăzi este o zi specială pentru ține iar tu eșți special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacțîi și multă sănătate. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!”

„Dragă ANDREI, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„La mulţi ani şi fie că Sfântul ANDREI să te călăuzească mereu!”

Mesaje de Sfântul Andrei pentru colegi și șefi

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi doreșți, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie că Sfântul ANDREI pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ANDREI cât mai frumoasă!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!”

Urări haioase sau în versuri de Sf Andrei

„La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casă plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!”

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire / Ți-am împletit un „La Mulți Ani” aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

„La Mulți Ani Andrei și sper să se spargă conducta fericirii pe stradă vieții tale!”

„Un cer albastru fără nori, / În calea ta să fie, / Să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!”

Ce nume se serbează de Sfântul Andrei?

Semnificația numelui Andrei vine din greacă și înseamnă bărbăție, curaj. Peste 700.000 de români își sărbătoresc onomastică dintre care, peste 360.000 bărbați și peste 349.000 femei. Din numărul total al femeilor care își serbează onomastică de Sf. Andrei, peste 290.000 poartă numele Andreea, peste 26.000 numele Andra și peste 300 poartă numele de Andrușcă sau Andruța.

Alte mesaje de Sfântul Andrei

Azi, de ziua numelui, iți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce iți doreșți. La mulți ani!

Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos ține la ține și mai mult! La mulți ani și te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasă dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!
Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!

Fie că din această zi sfântă, în drumul lin al viețîi tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Iți doresc că de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viată și iți urez un sincer La Mulți Ani!


Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Iți doresc să mergi pe un drum numit viată, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani!

Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

Iți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei să își coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericire și liniște interioară!

În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăieșți viată astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Eșți un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!
La Mulți Ani Andrei și sper să se spargă conducta fericirii pe stradă vieții tale!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

La mulți ani! și Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

Se spune că iubițîi sunt că luna, iar frațîi că stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără ține. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Te-ar putea interesa și Sfântul Andrei – Tradiții și obiceiuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.