The Color Run LOVE TOUR ajunge pentru prima dată în Galați

0
The Color Run Love Tour Galati

Se simte dragostea în aer! Asortează-ți zâmbetul cu soarele, colorează-ți sufletul cu multă stare de bine! Și fii gata de cursa care ne aduce pe toți aproape! The Color Run LOVE TOUR, noul concept al anului 2019, este cel mai colorat dintre toate de până acum și vine pentru prima oară în Galați!

The Color Run Love Tour va colora Galațiul în mii de nuanțe pe 28 septembrie. Cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – The Color Run este o cursă euforica în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri. În cadrul acesteia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, între orele 12.00 și 20.00, pe Faleza Superioară a Dunării, zona Elice. ÎNSCRIERI: www.thecolorrun.ro/galati

Regulile distracției sunt:
1. Începi cursa în haine albe;
2. Finish-ul te găsește colorat!

GHID EVENIMENT

Accesul in zona de eveniment se face doar pe baza numarului de concurs si a tricoului din kit-ul de participare. Bratara de acces se primeste la intrarea in zona de eveniment pe baza numarului de participare si a tricoului. Accesul in zona de eveniment se face la o ora anuntata ulterior. Vor fi mai multe starturi succesive, la interval de 5 minute. Gruparea la starturi nu este conditionata de numarul de participare sau de categoria de varsta, ci se face la libera alegere a fiecaruia.

PROGRAM EVENIMENT

1. 13.00 – acces eveniment;
2. 14.30 – încălzirea oficială;
3. 15.00 – primul start;
4. Ultimul Start
5. 16.00 – party;
6. 17.00 – nor de pudră colorată.
7. Final eveniment

The Color Run LOVE TOUR ajunge pentru prima dată în Galați

Primăria municipiului Galați informează că oferta declarată câștigătoare, în urma licitației publice, pentru organizarea unui party cu DJ pentru evenimentul The Color Run, este cea depusă de firma Backstage Production Group International SRL, cu o ofertă financiară în valoare de 32.000 de lei fără TVA.

Citește și articolul: Street FOOD Festival revine la Galați și în 2019, cu bunătăți și concerte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.