Începe campania “Thecon susține bloggerii”

0
Thecon

Pentru a veni în ajutor bloggerilor care întâmpină dificultăți pe partea de funcționalități website, agenția Thecon relansează campania #TheconSustineBloggerii.

A întreține și a crește un blog este o muncă continuă și, fără îndoială, este nevoie, pe lângă un conținut de calitate să acorzi atenție inclusiv aspectelor tehnice ale site-ului.

Thecon este o agenție de web development cu peste 15 ani de experiență în domeniu, care se ocupă cu crearea și optimizarea eficientă a site-urilor, fie ele site-uri de prezentare realizate în WordPress sau magazine online.

Până în prezent au sprijinit peste 200 de bloggeri din toată țara în ediția trecută a campaniei, prin intermediul căreia au susținut creatorii de conținut să se focuseze pe ce este mai important: creșterea calității blog-ului și a informațiilor transmise.

Ce presupune această campanie și cum poți să aplici la ea?

#TheconSustineBloggerii este o campania la care poate aplica orice persoană care deține un blog și își dorește să-i îmbunătățească performanța prin rezolvarea problemelor tehnice și implementarea de soluții personalizate oferite de experții Thecon.

Un logo nou, încărcarea imaginilor mai rapid, optimizarea pe mobil, creșterea vitezei de încărcare a site-ului, chiar și SEO, nimic nu este imposibil pentru Thecon.

Aplică la acest program și beneficiază de 2 ore gratuite de mentenanță în care developerii îți vor rezolva dificultățile pe partea de funcționalități ale site-ului, în timp ce tu te concentrezi pe ce este mai important pentru tine.

Tot ce este nevoie să faci după ce vor fi analizate și rezolvate nevoile site-ului tău este să scrii despre colaborarea dintre tine și Thecon și cum s-a desfășurat aceasta.

Înscrie-te și beneficiază de acest suport oferit de profesioniștii Thecon.

Cum a fost în ediția trecută?

În ediția trecută în campanie au participat peste 200 de bloggeri români, care au acceptat ajutorul oferit de echipa de developeri Thecon.

Iată ce zice Alex Burlacu despre colaborarea cu Thecon:

“Recomand oricărui posesor de blog, această campanie, cu siguranță vor fi lucruri de îmbunătățit în urma discuțiilor cu Thecon. A fost probabil cea mai faină experiență de când am eu blogul pe picioare.”

La fel și blogul intrenoifievorba.ro a fost optimizat, iar feedback-ul este mai mult decât pozitiv:

“Crezi că tu nu ai nevoie de ajutor? Indiferent dacă ţi se pare sau nu că blogul tău este perfect, merită să le ceri părerea acestor oameni. Chiar dacă ai la dispoziţie multe ore să studiezi şi să faci încercări, o persoană avizată va realiza mai rapid şi mai bine ceea ce tu experimentezi în timpul liber. Thecon îţi va oferi, clar şi concis, sugestii referitoare la design, logo, optimizare SEO, configurare pluggin-uri, viteză de încărcare şi alte mici detalii pe care fiecare pagină web le are de pus la punct. Nu trebuie decât să comunici cu ei prin e-mail şi să îţi exprimi nevoile.”

Știm că uneori este dificil să lași website-ul tău în care ai investit suflet și timp pentru dezvoltarea lui și nu vrei să fie modificat de persoane externe. Însă, poți fi sigur că Thecon va lucra cu grijă și îți va comunica toate îmbunătățirile pe care le va implementa doar cu acordul tău. Nu este niciun detaliu ascuns. Află mai multe informații pe site-ul www.thecon.ro.

Înscrie-te în campanie și convinge-te personal de beneficiile colaborării cu o agenție care livrează și optimizează site-uri la cel mai înalt nivel.

Te poți număra chiar tu, printre cei care se pot bucura de ajutorul gratuit oferit de Thecon.

Aplică pe acest link și începe o colaborare frumoasă cu profesioniștii de la Thecon.

Te-ar putea interesa și Înscrie-te și donează ”8 ore peste program pentru o cauză bună”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.