Tinere Talente: Programul de burse face selecţie pentru anul 2018

Tinere Talente: Programul de burse face selecţie pentru anul 2018

99
0
DISTRIBUIȚI
Tinere Talente Programul de burse face selecţie pentru anul 2018

Tinere Talente este programul de burse al Fundaţiei Principesa Margareta a României, pentru care se organizează o nouă selecţie pentru ediţia 2018.

Începând de luni, 27 noiembrie 2017, peste 300 de elevi şi studenţi din Galaţi, care frecventează instituţiile de învăţământ cu profil de arte plastice şi muzică, sunt invitaţi să afle despre oportunitatea burselor Tinere Talente.

Întâlnirile Fundaţiei Principesa Margareta a României cu tinerii muzicieni şi artisti plastici vor avea loc în amfiteatrul Liceului de Artă Dimitrie Cuclin, începând cu ora 12:00, respectiv ora 13:00.

Programul Tinere Talente susţine şi promovează tinerii artişti din familii cu venituri modeste, care nu-şi pot dezvolta talentul din cauza lipsurilor materiale şi financiare. Bursele Tinere Talente se acordă pe perioada unui an calendaristic şi permit tinerilor să îşi cumpere materiale de lucru şi instrumente, să participe la concursuri, concerte, expoziţii şi cursuri de specializare în România şi în străinătate.

De asemenea, Fundaţia Principesa Margareta a României organizează anual o tabără de creaţie şi o serie de diferite workshop-uri şi mentorate artistice.

La selecţie pot participa elevi şi studenţi ai liceelor şi universităţilor de arte plastice şi muzică din România, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, care provin din familii cu venitul de sub 1.400 lei / membru de familie.

Candidaţii sunt invitaţi să trimită dosarul de aplicaţie prin e-mail sau prin poştă până la data de 18 decembrie 2017. După evaluarea candidaţilor din punct de vedere social, un prestigios juriu de specialitate îi va selecta pe cei mai talentaţi tineri ca bursieri ai programului Tinere Talente 2018.

Citeşte şi: Regalul Vienez vine pe scena gălăţeană. Câştigă un bilet la spectacol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.