Tiroliană şi pistă de biciclete în Lacu Sărat. A început reabilitarea parcului

Tiroliană şi pistă de biciclete în Lacu Sărat. A început reabilitarea parcului

213
0
DISTRIBUIȚI
Tiroliană şi pistă de biciclete în Staţiunea Lacu Sărat. A început reabilitarea parcului

Primăria Chiscani a demarat, zilele acestea, un amplu proiect de ecologizare și reabilitare a Stațiunii Lacu Sărat. Conform declarațiilor primarului localității, Costică Cojea, proiectul are ca scop, în primul rând, scoaterea la lumină a parcului din stațiune, lăsat în paragină și acaparat de pădure. Acesta ar mări considerabil suprafața pe care iubitorii de aer curat o pot folosi pentru a se plimba sau pentru a face sport.

“Avem un proiect aprobat de Consiliul Local, cu fonduri de la bugetul propriu, pentru reabilitarea stațiunii Lacu Sărat, în care sunt incluse mai multe acțiuni, între care și ecologizarea zonei și reabilitarea ei, mai precis zona fostului parc, care arată acum ca și o pădure. Vrem să readucem acest parc la adevărata lui valoare, prin toaletarea arborilor și scoaterea vechilor alei la lumină”, a explicat Cojea.

Acesta a adăugat că este vorba de o suprafață de aproape 11 ha, care va fi amenajată inclusiv cu pistă pentru biciclete și tiroliană. Materialul lemnos rezultat din toaletarea arborilor va fi dat persoanelor asistate social, în urma unor anchete sociale.

Primăria își propune să finalizeze ambițiosul proiect până pe data de 1 Mai.

Sursa: Reperul.ro

Citeşte şi articolul Află cum se bea cafeaua în jurul lumii și vino la cafenelele din Brăila Mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.