Nu rata Marea Tombolă Avantaj Plus și poți pleca acasă cu o...

Nu rata Marea Tombolă Avantaj Plus și poți pleca acasă cu o mașină

93
0
DISTRIBUIȚI

Marea Tombolă Avantaj Plus este un eveniment care se află la a-13-a ediție și în cadrul căruia un client de amanet va pleca acasă cu o mașina.

Dacă nu ai încă un plan pentru vineri seara, dă-mi voie să-ti povestesc despre un mod în care poți să îți petreci seara de vineri. Imagineazăți că vii la teatru la ora 18.30, petreci o oră împreună cu noi iar la sfârșitul evenimentului intri la o tombola cu premii în bani.

Cine suntem noi? Noi suntem Amanet, Schimb Valutar Romero iar vineri te așteptăm la teatru. Vino să ne cunoaștem și să socializezi. În plus, îți putem recomanda un punct de amanet și schimb valutar aproape de casa ta. Vei afla despre cum poți să ai un curs valutar redus, cum poți să îți folosești piesele din aur, argint sau platină pentru a-ți asigura banii necesari și cum poți să câștigi bani, lingouri din aur și mașini folosind serviciile noastre de amanet.

Toți invitații din sală vor intra la o tombolă cu premii în bani. Așadar vă așteptăm pe 30 martie 2018 de la ora:18.30 la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galați. Intrarea este liberă

Dacă ești curios, intră pe site: http://romero.ro/castiga-masina/

Citește și: Amanet Romero. De la dorință la realitate… cu mașina prin oraș

(Articol Publicitar)

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.