Top 3 obiective turistice din orașul Galați

Top 3 obiective turistice din orașul Galați

1038
0
DISTRIBUIȚI
Top 3 obiective turistice din orașul Galați

Galațiul este un oraș mare ce deține un avantaj considerabil din punct de vedere al comerțului pe apă, find cel mai mare oraș străbătut de Dunăre al României. Din punct de vedere al peisajelor, acest oraș conferă turiștilor un motiv de a reveni, deoarece aici natura se contopește armonios cu elementele vieții citadine și creează un echilibru liniștitor oamenilor ce străbat străzile Galațiului. Dacă încă nu v-am convins, veți avea în randurile ce vor urma 3 motive pentru care trebuie să vizitați orașul Galați!

Faleza Dunării este unul dintre motivele princiale pentru care ar trebui să vizitați orașul Galați. De ce? Urmărind traseul falezei, veţi descoperi expoziţia permanentă de sculpturi în metal realizată de artiști din diferite țări ale lumii ce au dorit să îmbine zona industrială cu cea spirituală și să creeze un peisaj irealistc. Aceasta este una dintre cele mai mari expoziţii din Estul Europei, realizată în anii ’70, în cadrul Taberei de Sculptură în metal.

Grădina Zoologică, situată în zona pădurii Gârboavele, găzduiește zeci de specii de animale din diferite regiuni ce pot fi observate de aproape în toată naturalețea lor.

Grădina Botanică este una din cele mai frumoase atracții ale turiștilor și chiar a locuitorilor orașului pe tot timpul anului! Vara pot fi admirate peste 300 de soiuri de trandafiri ce par a transforma grădina în peisaj japonez! Aceasta face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii ce cuprinde și numeroase acvarii cu diferite specii de pești, diferite expoziții, un cinema de scurtmetraje în 12D, cât și cel mai modern observator astronomic din România.

În caz de încă sunteți în dubii, să știți că în orașul Galați se află un restaurant la o înălțime de 110 m! Cu o priveliște incredibilă asupra orașului și a Dunării, restaurantul Perla Dunării este locația perfectă pentru o cină romatică, o aniversare, sau chiar pentru o cerere în căsătorie la…înălțime!
Haideți să cunoaștem împreună frumusețile orașului Galați!

Marina Nadoleanu

Tu ştii care sunt cauzele înscrise la Semimaraton Hervis Galați 2018? Fii la curent cu tot ce se întampla la tine în oras cu exploremag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.