Top sfaturi de pariere pentru jucătorii neprofesioniști

0

Jocurile de noroc – stil de viață pentru jucătorii profesioniști?

De-a lungul timpului, un procent de 13% dintre cei care joacă în diverse locații de cazinou sau la agențiile de pariuri sportive din mediul online și terestru beneficiază de câștiguri constante. Fie că profită de un bonus Verde Casino sau de ofertele operatorilor de jocuri de noroc sau știu cum să își aleagă jocurile ori folosesc diferite strategii de pariere, aceștia finalizează jocul pe plus.

Cei mai bine cotați jucători dintre aceștia au ajuns să figureze în Hall of Fame a celor mai importante jocuri de noroc. Phil Ivey, Edward Thorp, Phil Hellmuth, Stanford Wong, Chris Moneymaker, Billy Walters sau Doyle Brunson sunt câțiva dintre cei mai faimoși jucători profesioniști. Aceștia au reușesc să exceleze la mesele de poker, blackjack sau pariind pe diverse sporturi, iar câștigurile obținute au depășit câteva zeci de milioane de dolari.

Pariază doar la jocurile de noroc care îți oferă șanse reale de câștig!

Jocurile de noroc moderne reprezintă alternative excelente de divertisment, iar acest lucru se poate observa din faptul că 1.6 miliarde de oameni le preferă constant la nivel mondial. Pe lângă aceștia, până la 4.2 miliarde de persoane joacă din când în când. Numai că, în ciuda numărului uriaș de jucători, abia 13% dintre aceștia ies pe plus la finalul unei sesiuni de joc.

De obicei, jucătorii profesioniști știu ce jocuri de noroc să aleagă pentru a-și converti șansele potențiale în câștiguri reale. În timp, poker-ul și blackjack-ul, alături de pariurile sportive, sunt jocurile care au adus câștiguri constante. Iar acest lucru se datorează faptului că pokerul este un sport, cu șanse de câștig de 70%, iar pariurile sportive se bazează pe statistici, interpretări de date și pe predicții, având 60% șanse de câștig.

Blackjack-ul, din punct de vedere matematic, oferă 30% șanse de câștig, dar este cu mult peste jocurile de sloturi, bingo, loto și carduri de răzuit. În general, pariorii pe evenimente sportive pot menține o rată a succesului de maxim 55% pe termen lung. De altfel, dintre jocurile de noroc, doar această categorie și pokerul, oferă posibilități reale de câștig. Restul jocurilor este departe de aceste procentaje.

Joacă doar variantele de jocuri pe care le cunoști la perfecțiune!

Perfecțiunea în materie de jocuri de noroc se traduce prin acumularea de cunoștințe solide despre anumite variante de jocuri. Jucătorii din Hall of Fame Poker sau Hall of Fame Blackjack au câștigat bani practicând aceste jocuri pe termen lung, acumulând experiență și îmbunătățindu-și abilitățile.

Unii dintre aceștia, precum Edward Thorp, Peter Griffin sau Lawrence Revere au publicat cărți despre modul în care poți să câștigi la jocurile de noroc pe baza cunoștințelor acumulate. De exemplu, Edward Thorp a scris “Beat the Dealer”, Griffin a scris “The Theory of Blackjack”, iar Revere a scris “Playing Blackjack as a Business”.

Nu plasa pariuri la jocurile de noroc la care operatorii beneficiază de un avantaj al casei mare!

Stanford Wong, unul dintre jucătorii profesioniști care fac parte din Hall of Fame Blackjack, a creat o strategie care se numește Wonging. Conform acestei strategii, jucătorul nu trebuie să intre în joc decât atunci când constată că toate cotele sunt în favoarea lui. Acest lucru înseamnă că avantajul casei este mic, ceea ce îi permite să beneficieze de șanse reale de câștig.

Jocul de cărți se bazează pe studierea cărților despre joc!

Doyle Brunson a scris una dintre cele mai importante cărți despre jocul de poker – Super/System. Bazată pe experiența sa la mesele de poker, această carte poate fi considerată cea mai importantă lucrare despre poker, pe care orice jucător ar trebui să o citească înainte de a se așeza la masa de joc.

Phil Hellmuth este un alt jucător cu un impact major asupra acestui joc, care a fost cel mai tânăr câștigător al unui turneu WSOP. În cartea scrisă de acesta, “Play Poker Like the Pros”, sunt prezentate strategii de joc împotriva tuturor tipurilor de jucători de poker, dar și ce moduri de joc trebuie abordate în funcție de varianta de poker aleasă de un jucător.

Orice mână se poate transforma într-un câștig – de ce este atât de importantă experesia “un jeton și un scaun” la jocurile de noroc!

În 1982, la turneul de poker WSOP, Jack Strauss a reușit să câștige turneul de $10,000 – No Limit Hold’em având în mână doar un singur jeton. Acesta a reușit să ajungă până în finală după ce a pierdut aproape tot în prima zi a turneului. Numai că, având doar un singur jeton și încredere în abilitățile sale a ajuns până în ultima faza a turneului, pe care l-a și câștigat.

Jocurile de noroc nu trebuie privite ca o modalitate de câștig pentru că în cazul a 87% dintre jucători nu înseamnă decât pierderi. Pentru a te clasa printre cei 13% jucători care ies pe plus trebuie să abordezi jocul într-un mod cât mai strategic și să-l privești ca o sursă de învățare permanentă în timp ce te relaxezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.