Trafic pietonal pe strada Domnească la sfârșit de săptămână

1
99

Primăria municipiului Galați informează că strada Domnească va fi destinată numai traficului pietonal pe tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Navelor (zona Spicu), în perioada 06.06.2020 – 13.09.2020, la fiecare sfârșit de săptămână, începând de sâmbătă, de la ora 08.00, până duminică, la ora 24.00.

În intervalul menționat, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone au la dispoziție următoarele rute alternative:
1. str. Portului – str. Navelor – str. Egalității – str. Fraternității – str. Domnească;
2. str. Brăilei – str. Traian – bdul. Marea Unire – str. Portului.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat circulației pietonale.

În ceea ce privește transportul în comun pe Strada Domnească, traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe str. Prelungirea Traian – bdul Marea Unire – str. Portului, iar pe retur se va asigura stația Centru.

Zona Spicu, parte a amplului proiect de modernizare a centrului orașului, oferă acum un spațiu generos pentru activități în aer liber, venind astfel în întâmpinarea nevoilor de socializare, mai ales în această perioadă în care sunt valabile încă o serie de măsuri restrictive.
Pe viitor, spațiul va putea găzdui expoziții, târguri, spectacole ori festivaluri.

Citește și: Facilități în transportul public în comun – gratuități și reduceri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.