Transurb înființează și desființează stații de transport în comun

0
330
Transurb înființează și desființează stații de transport în comun

Societatea Transurb SA anunță înființarea și desființarea de stații de transport în comun.

Începând de mâine, 02 iulie 2019, va fi înființată o nouă stație de tramvai pe itinerariul traseului 39 ( Micro 19 – Cimitir Israelit). Stația va fi situată pe strada Ștefan Cel Mare, pe sensul de mers către Cimitirul Israelit, înainte de intrarea în parcarea unității militare și va purta denumirea de ” Ștefan cel Mare”.

De asemenea, începând cu aceeași dată vor fi desființate două stații aflate pe itinerariul următoarelor trasee de transport în comun:

  • Traseul 16 (Piața Centrală – Trecere Bac) – mutarea provizorie (până la achiziţionarea midibuzelor) a capătului traseului de la Trecere bac, la Baza Sportivă Siderurgistul, cu întoarcere la sensul giratoriu. Mutarea este necesară urmare a faptului că, autobuzele rămân blocate în trafic (la Trecere Bac), în momentul efectuării manevrelor de întoarcere, producând astfel, blocaje atât, la accesul spre bac, cât și la descărcarea bacului.
  • Traseul 13 (Piața Centrală – Agrogal) și traseul 35 (Piața Centrală – Metro) – va fi desființată stația ”Farmacia Ținc”, situată pe strada Traian, între Piața Centrală și Baia Comunală. Stația a fost înființată din necesitatea deservirii traseelor deviate pe perioada lucrărilor de reabilitare a străzii Traian, tronsonul cuprins între Piața Centrală și Baia Comunală.

Sursa: Birou Relații Publice al SC Transurb SA Galați

Citește și: Transurb achiziționează prin credit bancar cele 40 de autobuze noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.