Transurb își mută sediul pe strada Coșbuc, la Autobază

0
206
Transurb își mută sediul pe strada Coșbuc, la Autobază

Societatea Transurb S.A. anunță că sediul societății se mută de pe strada Basarabiei nr. 4 pe bulevardul George Coșbuc nr. 252, la Autobază. Decizia a fost luată de conducerea Transurb cu scopul de a îmbunătăți activitatea societății. Practic, prin această măsură toți angajații Transurb vor fi în locul în care se organizează activitățile specifice, ceea ce va duce la îmbunătățirea comunicării în cadrul societății și cu persoanele/organizațiile din exterior, dar și la creșterea performanțelor economice, acestea fiind două obiective importante ale conducerii.

De asemenea, decizia este justificată prin nevoia de a reduce cheltuielile administrative, în condițiile în care sediul de pe strada Basarabiei nu este încălzit în urma închiderii sistemului centralizat de termoficare, iar achiziționarea unei centrale termice presupune o investiție foarte mare.

Prioritățile companiei sunt modernizarea parcului auto și îmbunătățirea condițiilor de muncă ale salariaților.
Precizăm că sediul de pe strada Basarabiei va fi predat Primăriei Galați.

„Acesta este un prim pas necesar și firesc în încercarea de a reorganiza societatea pe principii sănătoase care pot conduce la îmbunătățirea managementului și a activităților specifice. Vor urma și alți pași, dacă vom avea liniștea necesară și sprijinul administrației publice locale, care să conducă la eficientizarea companiei în așa fel încât să reușim să asigurăm gălățenilor ceea ce merită: un transport public civilizat.” 
(Mihai Cadinoiu, directorul Transurb SA).

Citește și articolul: Situl arheologic Tirighina – Barboși, va fi pus în valoare de către Primăria Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.