TRANSURB are un nou director: Genica Totolici înlocuită de Gigel Caliga

0
TRANSURB are un nou director: Genica Totolici înlocuită de Gigel Caliga

TRANSURB are un nou director provizoriu pentru următoarele patru luni de zile. Cel puţin aşa a decis Consiliul de Administraţie al societăţii de transport local întrunit astăzi, 04 decembrie 2017. Este vorba despre Gigel Caliga, economist, auditor financiar, expert contabil şi fost consilier local.

Decizia Consiliului de Administraţie al TRANSURB vine după ce pe data de 02 decembrie 2017, mandatul de director general al Genicăi Totolici a expirat. Provizoratul lui Gigel Caliga va ţine până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de director general conform legislaţiei în vigoare. La ultima şedinţă de Consiliu Local ce s-a desfăşurat săptămâna trecută, consilierii munciipali au votat în unanimitate „Scrisoarea de aşteptări a autorităţii publice locale pentru Transurb SA Galaţi”. Acest document va sta la baza procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie şi a directorilor.

În acest moment, Consiliul de Administraţie al Transurb este format din următorii administratori provizorii: Ioan Francisc Bărbuţ, Didina Borteş, Romeo Marin, Cristina Nedelcu, Adrian-Ion Smărăndoiu, Costel Văsoi şi Georgiana-Elena Deaconescu.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul Capătul de linie al tramvaiului 39 a fost mutat din cauza unei surpări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.