Tratarea venelor capilare sparte în Galați cu aparatură revoluționară de ultimă generație

Scapă de inesteticele vene spider, venectazii și vinișoare roșii.

5
2890
Tratament vase capilare sparte

Tratarea venelor capilare sparte constă în mai multe soluții. Poate fi vorba despre tratarea vaselor sparte de sânge cu laser, poate fi vorba despre tratarea vinișoarelor roșii de pe picioare cu scleroterapie, poate fi vorba despre tratarea venectaziilor prin intervenție chirurgicală, sau poate fi vorba despre o soluție modernă și eficientă care nu implică nici durerea, nici disconfortul și nici costul soluțiilor menționate anterior.

Această aparatură pentru tratarea venelor capilare sparte se numește ThermaVein și a fost realizată de către o echipă de cercetători din Anglia în urmă cu câțiva ani. Din fericire, anul acesta ThermaVein a sosit și în România prin intermendiul rețelei naționale de clinici premium aBeauty Clinique. Astfel, tratarea venelor capilare cu tehnologie modernă este disponibilă în clinicile aBeauty din București, Brașov, Constanța, Iași și Galați.

Înainte de a explica cum funcționează ThermaVein și de ce este mai bun decât alte soluții de tratare a vaselor capilare sparte, vă invităm să urmăriți un videoclip cu aparatura de nouă generație în acțiune. Vinișoarele roșii de sânge dispar ca prin magie.

Dacă îți dorești un astfel de tratament, poți răsufla ușurat deoarece tratarea venelor capilare sparte în Galați cu această aparatură este posibilă. Poți suna la numărul de telefon 0748884160 pentru o programare sau poți da click pe linkul anterior de unde vei afla că la aBeauty Clinique se tratează atât spider veins cât și punctele albe Milia, papiloamele cutanate (negi pediculați) și angioamele cherry.

Venectaziile, telangiectaziile si venele reticulare sunt de fapt niste forme de dilatație vasculară. Aceste dilatații vasculare pe care le mai numim și vinișoare apar pe picioare, în zona gleznelor, pe față, pe nas și chiar pe mâini. Este important să știi detaliile.

De ce apar venele spider

Venectaziile apar atât la femei cât și la bărbați după vârsta de 25 de ani (deși nu e o regulă), iar vinișoarele roșii de pe picioare apar din cauza următorilor factori:

 • traumatisme locale
 • moștenire genetică
 • ortostatistm prelungit – stat în picioare
 • sarcina
 • insuficiență venoasă asociată
 • contraceptive orale administrate timp îndelungat

Cu alte cuvinte, venectaziile apar în urma unei insuficiențe venoase cronice (probleme microcirculație). Dacă ai tendința să faci vinișoare sparte, acestea vor tot aparea ori de cate ori crește presiunea în sistem prin elementele enumerate mai sus.

Tratarea venelor capilare sparte

Tratarea venelor capilare sparte în Galați

ThermaVein este o tehnologie sigură pentru tratarea vaselor de sânge sparte de pe picioare (venectazii) sau tratarea vinișoarelor de pe față si nas (telangiectazii). Tehnologia ThermaVein este sigură pentru că nu implică nici un risc și pentru că este certificată FDA in S.U.A. special pentru tratarea venectaziilor.

ThermaVein folosește un proces cunoscut drept termocoagulare. Acest proces sigilează pereții venelor capilare sparte, acestea dispărând instantaneu și permanent. Procesul poate fi realizat împreună cu scleroterapia.

Avantajul aparatului ThermaVein este ca un curent foarte jos de 4MHz este utilizat in timpul tratamentului. Curentul de frecvență joasă și faptul că sângele nu este afectat, face din ThermaVein un aparat sigur și ușor de operat de terapeuți și asistenți medicali, neexistând practic niciun risc la aplicarea terapiei.

Tratare venectazii Galati

Comparativ cu tratarea venectaziilor prin laser, ThermaVein are un set clar de beneficii suplimentare în tratarea vinișoarelor sparte ce îl fac de departe prima opțiune în tratarea vaselor de sânge sparte.

 • ThermaVein oferă rezultate instant. Venele dispar instantaneu chiar în timpul ședintei de tratament. Puteți vedea rezultatele instantanee TermaVein în tratarea telangiectaziilor în videoclipul de mai sus.
 • ThermaVein are un grad de disconfort mult mai scăzut. Comparativ cu tratamentele laser, ThermaVein este mult mai puțin dureros și mult mai ușor de tolerat de majoritatea pacienților.
 • ThermaVein se poate aplica pe orice fototip. Spre deosebire de laser, ThermaVein este atât de sigur încât poate fi folosit pe orice fototip cutanat și poate fi aplicat inclusiv pe pielea bronzată.
 • ThermaVein nu provoacă vânătai. Tratamentele laser de cele mai multe ori învinețesc locul de aplicare aproape 2 săptămâni. Tratamentele ThermaVein doar înroșesc zona de aplicare.
 • E nevoie de puțin timp pentru evaluare. Dacă în cazul tratamentelor laser efectul este lent și durează 2-3 luni pentru a stabili dacă se va mai face o ședință, la ThermaVein durata e de doar 6 săptămâni.
 • ThermaVein nu are contraindicații. Curentul foarte jos de 4MHz nu afectează sângele, așa că nu există nici o contraindicație. Din motive morale nu aplicăm acest tratament femeilor însărcinate.
 • Este un tratament sigur. Este o metodă clinică dovedită și validată în timp care oferă rezultate sigure, instantanee și permanente. E atât de sigur încât este operat de terapeuți din întreaga lume.

Dacă dorești să scapi de venele capilare sparte, de punctele albe Milia, de papiloame sau de angioame, apelează acum cu încredere la tratamentul ThermaVein disponibil în exclusivitate în rețeaua de clinici premium de înfrumusețare și estetică, aBeauty Clinique.

Sună la 0748884160 pentru o programare sau completează formularul de contact de aici.

Diagnosticul venelor capilare sparte este gratuit și nu implică obligații financiare. Profită acum de această oportunitate și scapă de inesteticele spider veins.

 

Citește și: Ştiai că… există fitness de iarnă? Află aici reţeta lui

5 COMENTARII

 1. Buna ziua

  As vrea sa fac si eu o programare pentru vene capilare sparte la picioare.
  as vrea sa stiu si cat ma costa.

  as vrea sa fac programare in decembrie pe 28.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.