Treasure Galați – Descarcă aplicația și descoperă comorile Galațiului

0
Treasure Hunt Galați

Asociația OpenHub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, a dezvoltat Treasure Galați, pornind de la conceptul internațional Treasure Hunt, proiect prin care se dorește să se aducă în atenția publicului obiectivele de patrimoniu cultural ale orașului, având un scop educațional, civic, comunitar, dar și turistic.

Sâmbătă, 13 noiembrie, a avut loc pre-evenimentul de lansare a aplicației Treasure Galați, la Elice (Strada Portului), ora 10.00, unde aproximativ 100 de persoane participante au format echipe și au explorat orașul contra cronometru, rezolvând astfel tot felul de probleme și ghicitori interactive prin care au descoperit comorile ascunse ale Galațiului.

Prin acest pre-eveniment, s-a făcut pregătirea pentru luna decembrie când aplicația va fi lansată oficial și va fi disponibilă gratuit tuturor celor interesați să descopere Galațiul prin intermediul celui mai mare și interactiv “Treasure Hunt” organizat în istoria comunității noastre.

Treasure Hunt este un eveniment ce îmbină perfect cultura și istoria Galațiului cu tehnologia și jocul.

Mai multe informații sunt disponibile și pe site, unde puteți fi la curent cu toate noutățile. Iată și un clip de prezentare de la un eveniment anterior.

Aplicația se află în stadiul de beta testing. Asta înseamnă că mâine vei fi, poate pentru prima oară, tester de jocuri. Totodată, înseamnă că aplicația nu se afla încă în librăriile de aplicații.

Instrucțiuni de instalare:

  • Pentru Android:

1. Descărcați aplicația de pe acest link.

2. Deschideți fișierul descărcat și permiteți instalarea aplicației Treasure Galați. E posibil să fie necesare să oferiți temporar permisiuni de instalare din setările telefonului.

  • Pentru iOS:

1. Descărcați din AppStore aplicația Testflight

2. În baza invitației trimisă pe contul de iCloud veți putea instala aplicația Treasure Galați prin intermediul Testflight. Pentru a primi invitație, te rugam să completezi contul tău de iCloud în acest formular.

Vei primi notificări pe email.

Totodată vă invităm să urmăriți pagina de Facebook, unde se vor posta noutăți legate de Treasure Galați. De asemenea, vă invităm și în grupul Treasure Galați– unde veți putea ține legătura mai ușor cu participanții la eveniment și colegii de echipă.

Ce părere ai despre acest eveniment? Ai mai participat vreodată la astfel de jocuri?

Te-ar putea interesa și Ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.