Trezirea inimii – Conectare la sine prin Yoga, dans și sunet

Trezirea inimii – Conectare la sine prin Yoga, dans și sunet

36
0
DISTRIBUIȚI
Trezirea inimii - Yoga

Sâmbătă 25 ianuarie, ora 17:00 ești invitat la workshop-ul “Trezirea Inimii – Conectarea la Sine prin Yoga, Dans & Sunet” alături de Mihaela și Liviu la Flow Yoga.

Centrul energetic al Inimii este conexiunea dintre Om si Creator/Divinitate.
Se activează această “poartă” catre Tot Ceea ce Exista, prin Yoga, Dans, Meditatie & Sunet.

Însotește-i pe Mihaela și Liviu Adrian, în acest inceput de an, într-o călătorie initiatica, unde Iubirea de Sine este manifestata si cultivata frumos!
Oferă-ți o sesiune de relaxare profundă, adu recunoștință la acest inceput de an, lasă-te călăuzit(ă) de înțelepciunea străveche a Sunetului, Yoga gentilă și Respirația Constientă.

Locație: Master Of Flow Yoga School Galati – Casa de moda etaj 1 ( Intrarea se face intre Passage si Loliboni)
Preț: 100 lei cu plata în avans până pe 21 Ianuarie, 120 lei cu plata la fața locului.
Locurile sunt limitate.

Înscrierea se face doar prin mesaj în privat. Cei care fac plata în avans au prioritate.
Plata se face in contul RO49BTRLRONCRT0503948501, Master of Flow Yoga SRL, cu mentiunea: Trezirea Inimii si numele participantului. După ce se efectuează plata se trimite dovada plății pe email.

Pentru alte detalii scrie la: florina.paduraru@gmail.com sau telefon 0740185768.

Despre Mihaela Giurgea:
Cu recunoștință față de toți maestrii mei, mă prezint ca fiind ghid holistic, certificată în Mindfulness, Theta Healing, masaj terapeutic si Sound Massage Peter Hess® Institute
Germania.
Bucuria mea este să te însoțesc în călătoria ta, fie că este către Vindecare, Transformare, Creștere și / sau dezvoltare personală, sau doar către Relaxare.
Pasiunea mea este sunetul și vibrația, sunt fascinată de magia care apare atunci când sunetul se conectează cu corpul fizic, celulele au parte de un masaj bine meritat, dansează de fericire, și totul se găseste în echilibru în corp, minte și spirit.
Am permis Divinității să îmi călăuzească pașii, fac tot posibilul să fiu cât mai blândă cu mine, învățând din experiențele mele de viață și împărtășind cu lumea ceea ce îmi este dat.
Ceea ce mă călăuzește în fiecare zi este dragostea de sine, recunoștința față de Spirit, respectul pentru propria persoană, și asumarea responsabilității pentru tot ceea ce gândesc, spun și fac.

Despre Liviu Adrian:
Am început să practic Hatha Yoga acum aproape 5 ani, iar totul a pornit când mă aflam în mijlocul unei furtuni mentale.
Yoga a fost (și este în continuare) instrumentul perfect pentru a găsi punctul de echilibru în ființa mea și a dezvolta inteligența emoțională atât de necesară procesului de trezire.
După integrarea practicii, mi-am dat seama că o pot duce la nivelul următor.
Acest lucru m-a determinat să urmez instruirea RYT200 Hatha Vinyasa, in cadrul Yogashala Institute din Marbella, sub îndrumarea maestrului Javier Castro.
Sesiunile pe care le ofer sunt deschise către oricine simte chemarea, indiferent de vârstă, gen, sau experiență.
Propun o practică gentilă în care ne aducem atenția pe conectarea cu lumea noastră interioară, folosind respirația conștientă și meditația în mișcare.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele zece bilete la Cinema 3D Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.