Trupa Holograf va concerta în Galați, în cadrul turneului său Classic Rock

0
Trupa Holograf Classic Rock

Duminică, 16 februarie , ora 20:00 Trupa Holograf ajunge în Galați, la Sala Sporturilor, în cadrul turneului național Classic Rock!

Holograf este o formație românească de muzică rock înființată la București în 1977, de muzicianul Mihai Pocorschi. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Formația este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

În anii 1990 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Viața are gust”, „Dragostea mea”, „Cât de departe”.

În ciuda unor zvonuri care afirmau că Holograf s-ar fi despărțit în 2015, conform propriului lor site web, formația a concertat în Piatra Neamț în 12 mai 2015, la Sala Polivalentă. Dan Bittman își urmează în continuare cariera solo, cu noi piese, una dintre ele fiind „Și îngerii au demonii lor”, dar asta nu are nimic de-a face cu activitatea în cadrul grupului din care face parte începând cu anul 1985.

Biletele pot fi achiziționate online de aici.

Te-ar putea interesa și The Motans – turneu aniversar la începutul anului nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.