Trupa Rancorum pentru prima dată față în față cu publicul brăilean

Trupa Rancorum pentru prima dată față în față cu publicul brăilean

26
0
DISTRIBUIȚI
Trupa Rancorum pentru prima dată față în față cu publicul brăilean

Rancorum – Programul de demolări controlate prin partituri grele de death metal ajunge și la Brăila, la Kalos Pub!

Sâmbătă 26 octombrie, începând cu 18:30, RANCORUM se va afla pentru prima dată față în față cu publicul brăilean, ocazia specială fiind favorizată de lansarea primului album al trupei.

Numit “The Vermin Shrine”, acest prim CD al formației bucureștene a fost lansat de casa de discuri LoudRage Music și va fi prezentat integral, în premieră, în Kalos Pub.

Proiectul RANCORUM a început cu o chitară și un kit de tobe la mijlocul anului 2014, când Nick și Gigi s-au trezit conduși de aceeași pasiune pentru un metal de moarte vechi din școală ca în zilele liceului lor și, în mod natural, dorința de a ascensiune ceva foarte greu în București a fost împărtășit și eclozat.
Cu repetiții timpurii care acoperă câteva melodii legendare ale metalului de moarte, curând propriile lor idei au izbucnit în câteva linii de melodii care au trecut prin multe schimbări, până când au fost terminate șapte compoziții. Între timp, duo-ul a simțit impulsul să se dezvolte într-o trupă plină de carne, care ar putea juca concerte live.
Așadar, după mai multe încercări și nu numai o derogare, în aprilie 2018, completarea propriu-zisă a fost completată cu Liviu pe îndatoririle mârâitoare, Tiberiu pe bass rumbling și Calin la conducerea chitarei.

KALOS PUB: Brăila, Strada Golești nr. 1.
Intrarea la concert este liberă.
Rezervări se fac la telefon: 0721276596

Pagină event pe Facebook.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele 4 bilete la concertul @Smiley_Omul!!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.