CONCURS: Concert Tudor Gheorghe la Galaţi – Îndrăgostiţi fără noroc

CONCURS: Concert Tudor Gheorghe la Galaţi – Îndrăgostiţi fără noroc

1812
74
DISTRIBUIȚI

Tudor Gheorghe, indragostitul norocos, pune in scena un nou spectacol – Indragostiti fara noroc. Luni, 8 mai 2017, ora 19:00 – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Biletele se găsesc la casieria sălii. Informaţii şi rezervări la tel: 0740 094 142

Prin varietatea tematica, prin perfectiunea stilistica, prin frumusetea exprimarii atator sentimente umane, poezia n-are nevoie de artificii spre a fi pusa in valoare in toata splendoarea ei. In aceste vremuri, cand e citita din ce in ce mai putin, Tudor Gheorghe ofera poezia romaneasca spre admiratie la cat mai multi degustatori de frumos.

Parcursul vietii sale culturale n-a fost facut pe zigzaguri, pe „moda”. N-a tinut cont de curente, de moda, nu s-a luat dupa nimeni, ci doar dupa el insuşi. De aceea, Tudor Gheorghe este un personaj singular in peisajul culturii romane, reuşind sa aiba un public „ales”, dupa chipul şi semanarea sa. Cu cat se indeparteaza mai mult de latura histrionica a show-bizului şi se duce in profunzimea lucrurilor culturale, publicul vine cu interes, in numar din ce in ce mai mare, la spectacolele sale.

Intr-un interviu legat de cariera sa, maestrul Tudor Gheorghe declara urmatoarele referitor la noul concert: “Pregatesc insa un spectacol intitulat Indragostiti fara noroc, care va debusola, pentru ca vom schimba sound-ul. Cand au un sentiment de disperare, de dragoste, de abandon si plang zece viori, e cutremurator.”

Un concert pe versurile poetilor Adrian Paunescu si Romulus Vulpescu. Orchestrator si dirijor: Marius Hristescu

__________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim una dintre cele 2 invitaţii cadou la acest eveniment. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu numele tău de pe facebook şi cuvântul „particip”; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 5 mai prin intermediul randompick, urmand sa fie anuntati pe pagina noastra de facebook si notificati prin e-mail.

Câştigă şi biletele gratuite la comedia anului – „Nişte animale” sau la piesa excepţională de teatru “Fă-mi loc!”

74 COMENTARII

  1. Ne pare rău că nu am m-ai găsit bilete la concertul Inegalabilului Tudor Gheorghe pe care îl cosiderăm un romantic şi un patriot prin excelenţă , dovada regăsindu-se în piesele sale muzicale. Să-i dea Dumnezeu sănătate şi să ni-l ţină cât mai mult în viaţă, să ne încânte, să ne încarce cu energie pozitivă, să fim plin de viaţă!
    Vă transmite un grup de 11 fani. Particip

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.