Experiența unui tuns bărbătesc relaxant, la GLASS Beauty House

0
153

La GLASS Beauty House, știm că atunci vine vorba de modul în care arată părul lor, mai ales în privința unui tuns bărbătesc relaxant sau expres, bărbații sunt la fel de pretențioși ca și femeile. Ei experimentează diferite tunsori, până când consideră că au găsit-o pe cea care îi avantajează cel mai mult și optează fie pentru un tuns expres sau pentru unul relaxant și meticulos.

Hairstylist-ul are datoria de a-i explica fiecărui client problemele cu care se confruntă părul său, dar și ce tunsoare i se potrivește, în funcție de trăsăturile feței și a altor caracteristici ca: locul de muncă, stilul vestimentar și personalitatea acestuia. Astfel, tunsoarea ar trebui să fie mână-n mână cu stilul pe care îl adoptă fiecare client.

În epoca vitezei, tot mai mulți bărbați din cauza job-ului și a multitasking-ului sunt în criză de timp, sau își doresc să aibă parte de puțină relaxare după o zi solicitantă.

La GLASS Beauty House am identificat exact nevoile bărbatului care e mereu pe fugă, sau a celui care își dorește câteva momente de relaxare după amalgamul de treburi din timpul zilei.

De aceea am creat două concepte de styling în ceea ce privește tunsul bărbătesc -Express Haircut Experience și Premium Haircut Experience. Două concepte unice pe care le găsești la GLASS Beauty House.

Înainte de a-și descrie cele două experiențe, va trebui să îți povestim despre câteva particularități pe care le vei întâlni doar la GLASS.

Punem mare preț pe intimitatea clienților. Este foarte important să vii la un salon de beauty și să te simți relaxat, ferit de privirile curioase sau să nu fii nevoit să asiști la conversații de complezență. Am creat camere separate pentru fiecare procedură, astfel încât să simți că trăiești experiența unor servicii premium.

La GLASS Beauty House fiecare procedură îți creează sentimentul de siguranță. Am ales să investim în dezinfectanți puternici și în unelte de sterilizare eficiente. Tratăm instrumentele de la GLASS asemenea instrumentalului medical din clinicile aBeauty.

Pe lângă acestea, punem mare preț pe calitatea produselor folosite și pe evaluarea periodică a staff-ului.

Fiecare experiență este unică, la fel cum este și experiența tunsului bărbătesc, rapid dar foarte bine realizat. Cu Express Haircut Experience ești pregătit pentru provocările pe care urmeză să le întâmpini, în doar 39 de minute. 39 de minute în care simți că ai trăit altceva, de la întâmpinarea cu o cafea su un ceai, până la spălarea părului cu o deosebită atenție.

Express Haircut Experience include un tuns, două spălări și styling. Deci vom începe cu spălatul părului, folosind un șampon special, uscăm părul și realizăm tunsoarea. Iar dacă barba este la fel de importantă ca și tunsul, noi ne vom ocupa ca și aceasta să arate perfect. După tuns, urmează încă o spălarea , uscarea părului prin tehnica blow dry și stilizarea cu produse speciale.

Atunci când își dorești o tunsoare dar și un masaj capilar care să te facă să trăiești cea mai inedită experiență, poți opta pentru Premium Haircut Experience. În 90 de minute te vei bucura de beneficiile unui masaj capilar foarte bine realizat dar și de un styling pe care ți l-ai dorit de mult timp.

Te vom întâmpina cu zâmbetul pe buze, vei servi un ceai sau o cafea, vom discuta despre structura firului tău de păr și despre hairstyle-ul pe care urmează să îl realizăm. Spălăm părul cu un șampon special, adaptat nevoilor scalpului tău. Realizăm prima sesiune de masaj, un masaj rapid de energizare. Urmează realizare tunsorii cu multă grijă și atenție la cele mai mici detalii. Dacă îți dorești și aranjarea bărbii, o vom face să arate perfect, la fel ca și tunsoarea. Spălăm părul, aplicăm un tratament capilar și apoi urmează cea mai plăcută experiență, o ședință de masaj capilar relaxant și intens, care-ți va da energie și vei fi ca nou. Părul tău va arata fabulos, grație tehnicii de uscare blow dry și a produselor profesionale de stilizare. Acum ești pregătit să-ți realizezi activitățile, cu mai multă energie și un look fresh.

Vino la GLASS Beauty House pentru a face cunoștință cu cele mai plăcute experiențe în materie de tuns bărbătesc. Ne poți face o vizită pe str. Siderurgistilor 15, Bl. SD10B, parter, sau sună de luni până vineri între 08:00 și 20:00 și sâmbăta între 08:00 – 14:00 la +40741103305 pentru programare.

Citește și: Mai mult decât un procedeu. O experiență. Luxury Hair Extensions

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.