Tur pietonal ghidat – vizite la obiective turistice cu potențial istoric și...

Tur pietonal ghidat – vizite la obiective turistice cu potențial istoric și cultural

146
0
DISTRIBUIȚI
Tur pietonal ghidat pe 20 iulie - minoritățile etnice locale

Obiectivul general al proiectului este de a stimula dezvoltarea turismului ecologic transfrontalier în Bazinul Mării Negre prin consolidarea cunoștințelor și procedurilor privind protecția patrimoniului, promovarea tehnologiilor de eficiență energetică și adaptare la schimbările climatice asupra clădirilor istorice și facilitarea transferului de soluții inovatoare între țări.

GreeTHiS – Turism verde și moștenire istorică – un pas important pentru dezvoltarea Bazinului Mării Negre. Vizitele la obiectivele turistice cu potențial istoric și cultural, sunt activitățile prevăzute în cadrul activității – Potențialul turistic verde al ariilor protejate în țările BSB și oportunitățile lor de dezvoltare. Scopul acestor vizite este de a examina potențialul cultural ce urmează să fie inclus în cadrul activităților din proiect ce urmăresc dezvoltarea turismului verde și identificarea soluțiilor de protejare climatică a cladiriilor cu potențial istoric și cultural.

Vor fi organizate 3 vizite locale în lunile iunie, iulie și septembrie.

Tema turului: Tur al minorităților etnice locale.
Punct de întâlnire: Scările de la ”Potcoava de Aur”
Formular de înscriere
Grup țintă: Reprezentanți ai autorităților publice locale, autorități publice regionale, ONG-uri, IMM-uri, organizații de sprijinire a afacerilor, comunitatea locală.
Partener în cadrul acestei activități este Mila 80. Datorită experienței reprezentanților acestei organizații cu privire la patrimoniul local și istoria orașului Galați, aceștia vor asigura partea de tur ghidat către clădirile identificate ca punte de interes turistic cultural și istoric.

Date de contact: greethis.project@gmail.com / 0771613827 – Buța Adrian Valentin

Sursa: Facebook

Te-ar putea interesa și articolul: Iată care sunt cele mai recomandate restaurante de tip fast food în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.