Tururi cu ghid în Galaţi!

0

Ai prieteni sau rude de departe care te vizitează? Parteneri de afaceri care vin Galaţi? Sau, poate, angajaţi cărora vrei să le oferi o experienţă inedită…
Agenţia de turism Must Travel este prima care oferă tururi cu ghid în Galaţi. Practic, le simplifică viaţa tuturor celor care vor să viziteze oraşul de la Dunăre sau să îl prezinte prietenilor, rudelor, partenerilor de afaceri şi asa mai departe.
Ce trebuie să faci pentru a accesa acest serviciu nou în Galaţi?
Mai întâi, alege ce te interesează dintre cele 3 variante standard de tururi:
• „Cunoaşte Oraşul“ este un tur general, cu informaţii despre istoria oraşului (cea ştiută şi cea mai puţin ştiută), în care vom descoperi locuri fascinante cu poveşti pe măsură.
• Dacă alegeţi „O istorie zbuciumată”, veţi afla despre perioadele de glorie ale celui mai occidental oraş românesc de dinainte de război dar şi despre suferinţe.
• Iar „Artă la Dunăre” vă dezvăluie amănunte despre expoziţia de sculptură în metal de pe Faleză, unică în lume, dar nu numai. Vom afla cum a devenit „Elicea“ simbolul oraşului şi ce trebuia de fapt să fie şi vom trece în revistă toate planurile artistice.
După ce te-ai hotărât ce tur preferi, contactează agenţia pentru a pune la punct detaliile, cum ar fi data pe care o preferi, cât vrei să dureze turul şi ce te interesează în mod special, astfel încât să primeşti cea mai bună ofertă personalizată.
Detalii suplimentare găseşti pe www.musttravel.ro, pe pagina de facebook: Must Travel sau poţi suna la telefon 0770 223 361.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.