Tzitzi – Poc – Cel mai mare vis al copilăriei, se întoarce...

Tzitzi – Poc – Cel mai mare vis al copilăriei, se întoarce la Galați

27
0
DISTRIBUIȚI
Tzitzi - Poc - Cel mai mare vis al copilăriei, se întoarce la Galați

Tzitzi – Poc revin la tine în oraș pe 22 octombrie de la ora 18:30, la Colegiul Național “Vasile Alecsandri”!
Cel mai mare vis al copilăriei – Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!

Spectacolul Tzitzi – Poc este avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică.

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc aici și în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos semnalizate Bilete.ro .

Preț bilet:
– Zona VIP (o intrare + intalnire cu Tzitzi & Poc): 95 Lei
– Zona A: 34,5 Lei
– Zona B: 24,5 Lei
– Zona C: 20 Lei

Vârsta recomandată: 3-8 Ani

Parteneri media principali:
Itsy Bitsy
Magic FM Romania
Partener pentru mobilitate: Autonom

NOTĂ! Sunteți rugați să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete. Fiecare persoană care vine la spectacol trebuie să aibă bilet, indiferent de vârstă. Copiii vor fi însoțiți obligatoriu de un adult.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. După începererea spectacolului nu mai este permis accesul în locația evenimentului.

Atenție, se filmează!

În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, suma integrală se va returna clienților in maximum 24 de ore de la anunțul oficial.
În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, nicio contravaloare de bilete nu se va returna clienților prin partenerii din Rețeaua Bilete.ro (Poșta Română, Inmedio, Telekom/Germanos), ci doar prin Biroul Central sau Casieria Bilete.ro (Hotel Ibis Gara de Nord București), tel: 021.311.93.23 sau office@bilete.ro .

Te-ar putea interesa și Terapia cu flori – 5 motive pentru care este bine să avem flori în casă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.