Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilăriei – vine la Galați

0
57
Tzitzi-Poc - Cel mai mare vis al copilăriei vine la Galați

Veniți să descoperiți care este cel mai mare vis al copilăriei, Tzitzi-Poc, pe 24 iulie, la ora 18:30, în Amfiteatrul Colegiului Național ”Vasile Alecsandri” Galați!

Cel mai mare vis al copilăriei – Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășiți obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre voi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!

Spectacol avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică.

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc aici, sau în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos semnalizate Bilete.ro.

Preț bilet:
– Bilet simplu (copil sau adult): 20 Lei
– Bilet adult+copil: 32 Lei
– Bilet VIP (spectacol – o intrare + intalnire cu Tzitzi & Poc): 45 lei
Copiii au prioritate pe rândurile din față, iar așezarea se face în funcție de ordinea sosirii.

Vârsta recomandată: 2-8 ani
NOTĂ! Sunteți rugați să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete. Fiecare persoană care vine la spectacol trebuie să aibă bilet, indiferent de vârstă. Copiii vor fi însoțiți obligatoriu de un adult. Accesul în sala evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. După începererea spectacolului nu mai este permis accesul în locația evenimentului. Atenție, se filmează!

În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, suma integrală se va returna clienților in maximum 24 de ore de la anunțul oficial. În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, nicio contravaloare de bilete nu se va returna clienților prin partenerii din Rețeaua Bilete.ro (Poșta Română, Inmedio, Telekom/Germanos), ci doar prin Biroul Central sau Casieria Bilete.ro (Hotel Ibis Gara de Nord București), tel: 021.311.93.23 sau office@bilete.ro.

Sunteți așteptați cu zâmbetul pe buze!

Sursa: Facebook

Te-ar putea interesa și: Inhalosedarea cu protoxid de azot pentru copii și adulți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.