Ultimul tren către un “corp de vară”

Ultimul tren către un “corp de vară”

316
0
DISTRIBUIȚI

Ai fost pus(ă) faţă în faţă cu tentaţiile culinare de pe masa de Paşte, dar ai pierdut clar, uitând de silueta ta. Şi mai ales de faptul că vine vara! Eh, lasă că doar, na, o dată pe an este Paştele, o dată e Crăciunul, o dată e ziua ta de naştere… a soţului/soţiei, mamei, tatei… etc. Ai înţeles ideea, nu?
Este foarte important să ştii că e cam ultima ta şansă ca să te pui pe treabă, pentru a arăta bine vara aceasta. Acum, că răul a fost făcut, hai să vedem cum poţi ajunge din nou la o siluetă “de vară”.
În primul rând, nu mai sări peste micul dejun şi încearcă să ai patru mese pe zi, iar astfel vei evita înfometarea şi lipsa de energie. Încearcă să mănânci cina cu 2-3 ore înainte de culcare şi să eviţi carbohidraţii seara. Elimină complet din alimentaţie sucurile şi fresh-urile, chiar dacă tu crezi că te ajuta la detoxifiere, mai ales după perioada asta de excese culinare. În schimb, poţi mânca fructe cu măsură, în prima parte a zilei. Nici nu ar mai trebui să îţi reamintesc că trebuie să “te mişti” ca să slăbeşti repede! Aşadar, completeaza regimul tău alimentar cu muuult sport: fitness, dans, aerobic, jogging etc. Încearcă să te apuci de sală împreună cu un prieten sau partener de slăbit, pentru că în felul acesta vei avea o motivaţie în plus.
Aşa că nu te mai baza pe ceaiuri, medicamente sau suplimente pentru a slăbi, ci mai degrabă contruieşte-ţi aşteptări realiste şi munceşte din greu, ca să ajungi acolo unde îţi doreşti. Şi anume la CORPUL DE VARĂ.
Să ai muuult spor!

Mircea Moraru, master trainer

www.elitegym.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.