Ultimul weekend cu spectacole în aer liber la Dramaticul gălățean

0

După o Stagiune Estivală care a început pe 7 iunie 2020, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” încheie, în ultimul weekend din septembrie, seria de reprezentații săptămânale în aer liber. Pe 25, 26 și 27 septembrie 2020, la ora 20:00, la scena din Curtea Interioară se joacă trei comedii din dramaturgia românească și universală.

Vineri, 25 septembrie 2020, la ora 20:00, este programat spectacolul ROMEO & JULIET – o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu de William Shakespeare, regia: Eugen Făt, scenografia: Daniel Divrician. În distribuție: Carmen Albu, Dan Căpățână, Aureliu Bâtcă, Svetlana Friptu, Cristian Gheorghe, Răzvan Clopoțel, Tamara Constantinescu, Gabriel Constantinescu și Adelin Ilie. „Este o comedie spumoasă, un roller coaster care conduce spectatorul printr-un Babel dinamic, hiperbolizat cu foarte multe referințe culturale la care cu siguranță se va râde în hohote”, spune regizorul Eugen Făt. Reprezentația durează o oră. Prețul biletului este 21 de lei.

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, la ora 20:00, în Curtea Interioară a Dramaticului se joacă spectacolul MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician. În distribuție: Flavia Călin și Vlad Volf. O întâlnire întâmplătoare dintre un băiat așezat pe o bancă și o fată cocoțată într-un copac devine și mai ciudată atunci când el realizează că ea îl cunoaște mai bine decât oricine. Mai bine chiar decât el însuși. Reprezentația durează 50 de minute. Prețul biletului este 21 de lei.

Duminică, 27 septembrie 2020, la ora 20:00, este programat spectacolul BUZUNARUL CU PÂINE, de Matei Vișniec, regia și scenografia: Vlad Ajder. În distribuție: Răzvan Clopoțel și Ștefan Forir. Un intelectual de buzunar şi un idiot bun ca pâinea caldă, amândoi purtând zilnic povara vieţii de om al străzii şi a „averii” pe care o adună din gunoaie, ne arată faţa sordidă a ignoranţei în această montare încărcată de umor a dramei cu final fantastic semnate de Vișniec. Spectacolul a obţinut Premiul Godot la Festivalul „Hyperion iese la Godot” desfășurat în 2015 la Bucureşti. Reprezentația durează 45 de minute. Prețul biletului este 21 de lei.

Biletele pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Informații și rezervări: 0758-049-850.

Citește și: “Oscar şi Tanti Roz” – un spectacol emoţionant la final de săptămână

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.