O seară plină de umor și râsete la piesa “Soț de vânzare”

0
O seară plină de umor și râsete la piesa

Joi, 24 octombrie, ora 19:00, sunteți invitați la piesa de teatru “Soț de vânzare”, în cadrul Teatrului Dramatic “Fani Tardini” Galați și vineri, 25 octombrie, ora 19:00, la Palatul “Lyra” în Brăila.

“Soț de vânzare”, piesă de teatru după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gîlea.
Regia: Marius Gîlea.
Descriere:
Oxana (o tânăra „modernă” până în vârful unghiilor , frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligență, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criză vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează original și picant, eternă tema a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singură garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-va pentru o experiență care va va schimbă cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatru românesc underground!
Mai multe detalii gășiți pe pagină de facebook a evenimentului.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele 4 bilete la concertul @Smiley_Omul!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.