Un Deliciu inspirat de Răzvan Oană

0
388

Produsul unui tânăr talentat – concurentul care i-a uimit pe juraţii Masterchef în 2013 cu al său ficat de ştiucă în file de zargan şi faimoasa garnitură de piure din ciulini de baltă şi sos de usturoi, un preparat original, 100% natural izvorât din bogăţia naturii.
Fascinat de perfecţiunea naturii şi ale sale daruri, nu putea refuza provocărea de a prepara dulciuri sănătoase, din ingrediente naturale, cu un conţinut redus de zahăr, ce vor face, în sfârşit, dreptate acestor aşa zise “pasiuni vinovate”.
Un Deliciu este un nou concept de cofetărie a carui vedetă este ciocolata belgiană, de cea mai bună calitate, cu până la 70% cacao şi preparatele raw vegan. Ciocolata belgiană, o dată ajunsă în mâinile talentatului cofetar, se transformă în adevărate opere de artă, delicii după chipul şi asemănarea creativităţii sale, Mille-Feuille, Pădurea Neagră reinventată, mousse-uri delicate, trio-uri de excepţie…
Preparatele raw-vegan conţin ingrediente naturale, deshidratate sau gătite la o temperatură de maxim 40 grade Celsius. Zahărul este înlocuit cu îndulcitori naturali, iar ingredientele care conțin gluten sau lactoză sunt eliminate.
Cofetăria Un Deliciu oferă clienţilor delicii din ciocolată vegană fără cacao, cheese cake-uri fără brânză sau ou, delicii atent pregătite, sănătoase, cu ingrediente naturale, fără coloranţi artificiali, menite să vă îndulcească masa, ziua, viaţa…
Un Deliciu – inspirat de Răzvan Oană propune organizatorilor de evenimente candy-bar-uri de excepţie, cu migală aranjate, personalizate până la ultimul detaliu, pentru o experienţă de neuitat. Fie că îţi sărbătoreşti ziua de naştere sau îţi plănuiesti nunta, Un Deliciu este alegerea firească pentru îndulcirea oaspeţilor.
Dacă v-am stârnit pofta de a gusta, Un Deliciu vă invită să descoperiţi valoarea ingredientelor naturale, atent îmbinate. Pentru detalii şi oferta produselor puse la dispoziţia clienţilor accesați Un Deliciu inspirat de Razvan Oană, www.undeliciu.ro sau lăsaţi paşii să vă poarte pe Str. Sf. Spiridon, Nr. 4, chiar aici în Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.