Hai să ne strângem un milion la curățenie! Pe 15 septembrie

Hai să ne strângem un milion la curățenie! Pe 15 septembrie

78
0
DISTRIBUIȚI

Pe 15 septembrie va fi World Cleanup Day, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie. Hai și tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania! Cum ar fi să mobilizăm 1 milion de români la curățenie în toată țara, într-o singură zi? Let`s Do It!

Înscrie-te aici alături de prietenii tăi: http://bit.ly/2w5xdQE

Unde se va face curat:
– vom exista zone cu deşeuri în fiecare judeţ, pe care le poţi afla la punctele de înregistrare, în dimineaţa zilei de 15 septembrie. Lista punctelor de înregistrare va fi disponibilă pe letsdoitromania.ro

Cum poţi susţine Let’s Do It, Romania! până pe 15 septembrie?

*** Contribuie la Harta Deșeurilor – descarcă gratuit aplicația World Cleanup de pe AppStore sau GooglePlay și pune online, printr-un singur click, deşeurile pe care le găseşti în natură! Pentru cei mai implicaţi voluntari există premii în valoare de 17.250 lei: Ultrabook ASUS ZenBook UX430, smartphone ASUS ZenFone 5 Lite, o bicicletă COBI Bicycle, doze de Red Bull și produse Mondelez.

*** Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul “LDIR” în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.

*** Cumpără-ți tricoul de Doer sau alte obiecte personalizate de pe magazinul online disponibil pe letsdoitromania.ro!

*** Dă mesajul mai departe în social media și invită-ți prietenii la event!

Cu cine se face Ziua de Curățenie Națională?

Împreună cu rețeaua națională din cele 41 de județe, care cuprinde 200 de voluntari și… cu TINE! Și pentru că proiectele mari necesită sprijin pe măsură, Kaufland Romania este partenerul principal al Zilei de Curățenie Naționale, iar 50 de alte companii susțin inițiativa. Parteneri instituționali: Ministerul Mediului, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Turismului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Jandarmeria Română, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România.

La nivelul societății civile, 56 de organizații neguvernamentale și grupuri civice din România, reunind zeci de mii de copii, tineri și adulți implicați și sute de mii de beneficiari și-au asumat împreună susținerea Zilei de Curățenie Națională, prin memorandumul semnat în luna iulie.

Participi la Ziua de Curățenie Națională? Înscrie-te aici: http://bit.ly/2w5xdQE

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Ai deşeuri electrice de care vrei să scapi? Sună gratis la TelVerde 0800 444 800

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.