Participă la o cauză nobilă – Un + pentru copiii aflați în dificultate

0

Restaurant Bordeaux organizează evenimentul caritabil “Un + pentru copiii aflați în dificultate”, la care puteți participa și dona și dumneavoastră.

Donația se va realiza prin achiziția biletelor la alegere, în valoare de 100 lei, 50 lei sau 25 lei. Prețul biletului nu include și consumația dumneavoastră, care rămâne “a la carte”.

Evenimentul caritabil ”Un + pentru copiii aflați în dificultate” este dedicat susținerii copiilor aflați în dificultate, prin donarea fondurilor strânse către Fundația Betesda Galați. Restaurant Bordeaux va dărui valoarea totală strânsă de oaspeții care vor alege servirea unei cine “cu mult suflet în bucate” ca la Bordeaux, alături de achiziția unui bilet destinat donației.

În cadrul evenimentului veți beneficia și de vizita cu colinde tocmai din partea unui grup de copii asistați în cadrul Fundației Betesda Galați.

Restaurant Bordeaux vă așteaptă cu drag, vineri 13 decembrie 2019 începând cu orele 18:30, sa fiți împreună, de un real folos, celor mici pentru care orice ajutor este și un plus, dar și o incurajare.

Te-ar putea interesa și: Târg handmade de Crăciun, cu colinde și concert la pian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.