Un roman de dragoste incitant: Cele mai strălucitoare stele

Un roman de dragoste incitant: Cele mai strălucitoare stele

89
0
DISTRIBUIȚI
Un roman de dragoste incitant: Cele mai strălucitoare stele

Celebra autoare a fenomenului internațional AFTER, Anna Todd revine cu un roman incitant despre o tânără aflată în căutarea dragostei și despre obstacolele pe care trebuie să le înfrunte: “Cele mai strălucitoare stele”, primul volum din seria STARS.

Karina cunoaște bine realitatea dură a vieții militare. După o copilărie petrecută din garnizoană în garnizoană, ea a înțeles că soldații se întorc de pe front cu amintiri dureroase. De aceea a ales să se țină departe de armată, ducând o existență liniștită în căsuța ei. Dar n-a întors spatele familiei – nici tatălui său când a fost plecat în misiuni, nici fratelui său, Austin, în frecventele lui probleme cu legea. Karina știe că trebuie să aibă grijă de ea și că nu poate repara întotdeauna ceea ce nu funcționează. Dar când purtarea lui Austin se înrăutățește și reacțiile tatălui său sunt tot mai dure, Karina simte că și ea începe să cedeze. Atunci intră în viața ei misteriosul Kael, un soldat atrăgător și serios – o carte închisă pe care e disperată să o deschidă.

“Anna Todd reușește să te facă să țipi, să plângi, să râzi, să te-ndrăgostești și să te așezi cu genunchii la gură… AFTER este o serie pe care n-ai voie s-o ratezi – dar pregătește-te să simți și acum emoții pe care nu credeai că ți le poate aduce o carte.” – Fangirlish

Cartea se poate achiziționa cu reducere de 20% în cadrul campaniei desfășurate de Librăria Donaris în lunile noiembrie și decembrie.

Participă la CONCURS pe pagina de facebook a Revistei Explore și poți câștiga volumul “Cele mai strălucitoare stele”.

Str. Nicolae Bălcescu 26, bl. A4; Facebook: Libraria Donaris Galati, www.librariadonaris.ro

Citește și articolul  10 bilete gratuite la o porție de umor savuroasă cu Doru Octavian Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.