Una bună, 9 așa și-așa: Zoomserie Brăila

0
5106

Una bună, 9 așa și-așa își propune să fie o scurtă incursiune în latura umană a administratorilor de restaurante, puburi și cafenele, cluburi și alte locuri de ne așteaptă în fiecare zi. Ele ne amintesc faptul că viața nu este făcută, după cum tot auzim în ultimul timp, doar ca să mergem la muncă și să plătim facturi.

Le pierdem numărul edițiilor Una bună, 9 așa și-așa, dar asta nu contează, pentru că fiecare dintre ele este atât de specială. Cea de astăzi cu atât mai mult cu cât suntem la Zoomserie, cu Elena, managerul acestui loc. Zoomserie ar putea fi, la o primă vedere, o cofetărie. Dar este suficient să intri aici și știi deja că este un concept cu totul inovativ în domeniul cel mai dulce din câte ar putea exista.

Deși, din experiența anterioară, cele 9 așa și-așa sunt cele incitante, în cazul Zoomseriei și a Elenei, prima întrebare ni se va părea cel puțin la fel de „delicioasă”

Elena, una bună: ce anume te-a inspirat în afacerea ta? De la concept, denumire, meniu, design- tot! Tot ce înseamnă Zoomserie.
Chiar dacă este franciză, mi-am dorit să fie una aparte total diferit de ceea ce există deja în oraș. A fost o reală provocare, de la concept și până la meniu. Zoomserie nu este doar o cofetărie, ci este o cofetări-cafenea, exact ce lipsea osașului.

…și 9 așa și-așa… aproape inconfortabile.

Clientul nostru, stăpânul nostru?
Și da și nu. Nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea. Sunt situații când poți oferi 100% din ceea ce își doresc, dar sunt și situații când noi putem ajuta.

Ce anume din ce zic sau fac oaspeții ai interzice dacă ai putea?
Aerul de superioritate. Faptul că uneori ne tratează de sus.

Ți-ai auzit angajații bârfindu-te? Ce ziceau?
Nu i-am auzit personal, niciodată. Dar sunt sigură că au făcut-o.

Îți pleacă toți angajații acasă. Te bagi la servit?
Da, categoric.

Ești genul de șef care anunță când merge la restaurant sau sau îți iei angajații prin surprindere?
Nu prea îi anunț unde mă duc. Nu obișnuiesc.

Am vorbit de angajați, am vorbit de oaspeți. Dar prietenii? Ce anume din ce fac sau spun prietenii unui administrator de restaurant te scoate din sărite?
Ce mă scoate tare din sărite, reprezintă sfaturile sau părerile celor care nu au habar ce presupune o afacere dar vorbesc scăpând din vedere lucruri esențiale de care poate ei nu se lovesc niciodată. Sunt de părere că, dacă nu știi despre ce este vorba, mai bine te abții!

Continuă afirmațiile:

Când nu merg la Zoomserie, merg la… cumpărături pentru acasă, salonul de înfrumusețare sau pe undeva prin țară cu familia :)

Din meniul Zoomserie, nu-mi place… produsele care conțin multă ciocolată pentru că nu sunt o consumatoare de ciocolată. Prefer ceva răcoritor sau cu fructe.

Cel mai enervant lucru pe care trebuie să îl fac în calitate de administrator este… Semnături… semnături…semnături…

…și cam atât. Cel puțin până data viitoare, când vom veni pentru fiecare „bijuterie” din vitrină.

Mulțumim, Elena, pentru cel mai dulce interviu Una bună, 9 așa și-așa.

PS: La Zoomserie e o aromă grozavă de… „avem sentimentul că o să venim tare des pe aici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.