Unde arunci deşeurile din construcţii şi aparatele electrice?

0
unde arunci deşurile din construcţii

În Galaţi, există două puncte verzi administrate de Serviciul Public Ecosal, unde pot fi depozitate atât deşeurile din construcţii, cât şi deşeurile electrice şi electronice. Trebuie să ştiţi că depozitarea a doi metri cubi de moloz este gratuită la punctele verzi, dar depozitarea unei cantităţi mai mari se taxează. Astfel, la un metru cub peste cantitatea netaxabilă, suma pe care trebuie să o plătiţi este de 68,64 de lei fără TVA, plus o taxă de cântărire de 3,51 de lei fără TVA.

În cazul în care nu aveţi mijloace de transport pentru deşeurile din construcţii, Serviciul Public Ecosal poate veni să ridice molozul contra cost, fiind inclusă colectarea, transportul şi depozitarea, în cazul în care se depăşesc cei doi metri cubi gratuiţi.

Programul celor doua puncte verzi este urmatorul :

 1. Punct verde Micro 13B
  Adresa : Str. Drumul Viilor nr. 1
  Program :
  Luni – Sambata ora 8.00 – 16.00
  Duminica ora 8.00 – 12.00
 2. Punct verde Etna
  Adresa : Str. Etna nr. 29
  Program : Luni – Vineri ora 8.00 – 16.00

În cazul în care v-aţi renovat casa şi vreţi să transportaţi molozul, dar nu aveţi mijloc de transport, puteţi suna, la unul dintre următoarele numere de telefon: 0236.312.282 şi 0374.927.292. Totodată, numerele sunt valabile şi în cazul în care vreţi să transportaţi la punctele verzi deşeuri electrice şi electrocasnice mari.Află ce program de lucru au Instituţiile Publice din Galaţi şi alte informaţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.