Unde poți face echitație în Galați și Brăila

0
echitație Galați Brăila

Știai că avem două centre de echitație lângă Galați și Brăila? Dacă ești dornic de aventură te invităm să faci cunoștiință cu o activitate interesantă care să te scoată din zona de comfort.

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Iată ce variante ai în apropiere de Galați și Brăila:

Herghelia Tulucești

La doi kilometri de pădurea Gârboavele, se află herghelia Tulucești, un loc de o încântare rară. Aici îți poți petrece câteva ore, admirând împrejurimile sau pentru o ședință de călărie. Costul unei ședințe este de 120 de lei pentru 1 oră și 30 de minute și se pot executa doar cu programare, cu o zi înainte, pentru intervalul 9:00 – 12:00 şi 12:00 – 16:00.

Detalii și programări: 0740 873 738!

Padoc Cerna

În zona Măcinului există acest centru de echitație unde poți să urci pe munte călare. Partea interesantă e că nu te învârți pur și simplu într-un țarc, ci mergi prin pădure, pe creste și pe platoul muntelui.

Imediat ce intri în Cerna, e un peco pe stânga și un drum de țară unde trebuie să părăsești drumul principal. După aproximativ un kilometru de pământ, vei ajunge la destinație. Caută Padoc Cerna pe GPS.

Traseul durează 2 ore, trebuie doar să sunați pentru rezervare la numărul de telefon 0746 760 196.

Prețuri: 20 de lei de persoană plus 100 de lei ghidul (se împarte la câte persoane participă la traseu).

Ferma de la coadă

O experiență autentică la țară pentru tine și cei dragi ție îți va oferi noua perspectivă de care ai nevoie. La Ferma de la Coadă unde poți experimenta farmecul zilelor de odinioară, bucurându-te de natură, mâncare tradițională și tradiții de demult și de călărie.

Adresă: Movila Miresii 817182, Brăila

Mai multe detalii la nr. de telefon: 0787 305 567

Tu știai despre existența acestor centre de echitație în Galați sau Brăila ? Scrie-ne-ne în comentarii dacă ai fost și cum ți s-a părut experiența!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.