University by Night cu trupa GOLAN, pe 29 noiembrie

University by Night cu trupa GOLAN, pe 29 noiembrie

186
0
DISTRIBUIȚI
University by Night cu trupa GOLAN, pe 29 noiembrie

University by Night cu trupa GOLAN (Live), o ambianță de proiecții 3D realizate de o artistă foarte talentată, ce vor “sculpta” fațada Universității “Dunărea de Jos” din Galați și multă muzică bună, sunt ingredientele perfecte ce anunță o seară memorabilă.

După o primă ediție University by Night ce s-a bucurat de succes, unde participanți de toate vârstele au avut parte de o experiență audio-vizuală inedită, urmează o a doua ediție ce promite a depăși toate așteptările.

Așadar, ne dăm întâlnire Joi seară, pe 29 Noiembrie 2018 la ora 19:00, în fața Universității “Dunărea de Jos” din Galați.
De warm-up se vor ocupa Personna, iar Pareidolia va fi responsabilă de proiecții.

*Având experiențe muzicale diferite, actualii membri activi ai trupei GOLAN și-au dezvoltat un stil propriu caracterizat prin mixarea unei game largi de instrumente, atât live cât și în producțiile din studio.
Formată în 2014, trupa a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni pe scena muzicii electronice românești, făcându-se rapid remarcată prin stilul lor inconfundabil, reprezentat live cu măiestrie în peste 100 de concerte naționale și internationale. Au făcut parte din turneul lui Parov Stelar, au deschis concertul pentru Kings Of Leon în București, fiind de asemenea nelipsiți de pe afișele celor mai mari festivaluri dedicate muzicii electronice din România: Electric Castle, UNTOLD, Neversea și altele.

Aceștia sunt:

  • Alex – clape, flaut, trompetă și tobă hang pan;
  • Florian – bass, chitară și sintetizatoare;
  • Iulian – tobe;
  • Ernesto – percuție;
  • Mihai – voce, live sampling, DJ.

Citește și articolul: Zilele Galațiului 2018 – programul sărbătorilor de 30 noiembrie și 1-2 Decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.