Urania Cremene găzduiește seminarul gratuit de Parenting

0
Urania Cremene găzduiește seminarul gratuit de Parenting

Urania Cremene te invită, miercuri, 9 octombrie de la ora 09:30 sau 16:30 la seminarul gratuit de Parenting care ajunge în Galați la Sala Sporturilor!

Mergi și tu și află 15 Tehnici Fundamentale de Parenting și răspunsuri pentru cele mai frecvente probleme ale părinților – de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”.

De la Urania vei afla ce stă la baza comportamentelor copilului și vei înțelege de ce copilul spune “NU” și cum să previi să insiste atunci când nu e cazul.

Urania Cremene este mamă și autoarea programului “All About Parenting”, primul program online de Parenting din Romania, cu peste 6.300 de părinți membri, până acum.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul educației adulților, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale ca Master Trainer, Coach și Facilitator.
A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni, majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri.
Parentingul a fost la început o nevoie, acum mai bine de 10 ani, când s-a hotărât să devină mamă, dar a devenit rapid o pasiune.
În ultimii 3 ani, Urania a organizat și sustinut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.

Află mai multe detalii sau rezervă locul tău în sală aici.
Partener media principal: Itsy Bitsy

Te-ar putea interesa și Atenție, începe Festivalul Național de Comedie de la Galați!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.