Vacanța în grădină: Yoga și Dezvoltare personală pentru copii

Vacanța în grădină: Yoga și Dezvoltare personală pentru copii

99
0
DISTRIBUIȚI
Vacanța în grădină: Yoga și Dezvoltare personală

Vacanța în grădină – Nevoile copiilor voștri sunt o prioritate pentru părinţi: jocul, mișcarea, libertatea și voia bună. În acord cu atmosfera de vacanță, cei mici sunt invitaţi într-un spațiu cu multă verdeață, presărat cu ingrediente deja consacrate pentru râs și voioșie: leagăne, trambulină, groapă de nisip, o terasă în aer liber pentru activități. Și pentru că bine zicea Maria Montessori – “adevarata educație se face prin joacă” – sunt pregătite aici jocuri speciale pentru a-i ajuta pe copii să se dezvolte armonios. Își vor descoperi noi calități având astfel posibilitatea să devină mai încrezători. Curajul va fi una dintre comorile pe care le vor găsi în interiorul lor. Se vor împrieteni cu emoțiile lor și vor avea ocazia să le simtă în corpul lor. Socializarea și interacțiunea permanentă cu ceilalți îi vor ajuta să își facă noi prieteni și să își învingă timiditatea. Pentru a le spori spiritul de echipă și creativitatea, își vor pregăti singuri gustarea într-un mod cât mai atractiv.

A-i sprijini pe micuți sa trăiască momente de copilărie sub razele blânde de soare, miros proaspăt de verdeață, într-un cadru lipsit de griji poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri ale vacanței de vară!

Cu zâmbetul pe buze și spiritul copilăresc care le caracterizează pornesc în aceste experiențe din copilărie: Florina Păduraru – profesor yoga și Diana Elena Balaban – psiholog-psihoterapeut.

☀Organizare: două întâlniri pe săptămână în zilele de marți și miercuri.
☀Program zilnic
10:00 – 11:00 – yoga
11:00 – 11:30 – prepararea gustării
11:30 – 12:00 – joc liber
12:00 – 13:00 – dezvoltare personală prin joc
☀Teme (fiecare temă aparține unei săptămâni):
1. Cine sunt eu?
2. Călătorie in lumea emoțiilor
3. Cum comunic să mă fac văzut și auzit?
4. O inimă plină de iubire
☀Adresabilitate: copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani
☀Investiție: 120 lei/săptămână. Se plătește înainte de a începe activitățile, în fiecare zi de marți. Se confirmă prezența pentru fiecare săptămână cu cel tarziu 2 zile înainte, adică duminică.
🍀Cost suplimentar 10 lei/zi: alimentele pentru gustare

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Aero Galaţi – o expoziţie inedită a Galaţiului din perspectivă aeriană

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.