Vacanță la mare oferită de spălătoria auto Nedwash

Vacanță la mare oferită de spălătoria auto Nedwash

151
0
DISTRIBUIȚI

Spălătoria auto digitalizată Nedwash, din Galați pune preț pe livrarea unor servicii de calitate superioară, de aceea oferă o vacanță la mare pentru cel mai bun angajat. 

Nedwash oferă celui mai pozitiv, dar și atent (la detalii) angajat, o vacanță de 3 zile la mare, alături de cineva drag. Ce condiții trebuie să îndeplinească acesta pentru a primi acest premiu?

Angajații spălătoriei Nedwash au misiunea de a acorda o atenție deosebită mașinilor cărora le realizează cosmetică interioară su exterioră, să fie pozitivi, deschiși sugestiilor și orientați către client. Pentru a le răsplăti dedicarea, clienții pot completa un chestionar în recepția Nedwash, iar angajatul lor preferat să poată câștiga 3 zile de relaxare pe Litoralul Românesc.

În perioada 7 Martie – 31 August, ești invitat să îți votezi favoritul, cel care și-a dat toată silința ca mașina ta să fie strălucitoare, a fost mereu cu zâmbetul la purtător și te-a determinat să vii de fiecaare dată cu drag la spălătorie. Cel mai votat angajat va fi premita de către Nedwash cu3 zile în care să își încarce bateriile, la mare alături de o persoană dragă.

Spălătoria auto Nedwash își dorește ca fiecare client care apelează la serviciile de spălat interior, igienizare, curățare tapițerie cu aburi sau curățat uși și plafon, să se bucure de servicii calitative. Ajută-i să identifice angjtul model și să îl răsplătească pe măsura efortului depus.a

Cei de la Nedwash îmbină frumos online-ul cu offline-ul și dispun de o mulțime de servicii menite să vină în ajutorul clienților care își doresc un interior și un exterior strălucitor. Pe lângă cele 4 pachete: optim, clasic, complet și total, poți apela și la: spălat exterior și uscare cu sulanță, purificare aer habitaclu cu ozon, detailing interior, curățare, uscare și tapițare.

Spălătoria auto digitalizată, Nedwash se găsește în Galați pe strada Tecuci, nr. 137, de luni până duminică în intervalul 8:00 -21:00. Îi poți contacta la numărul: 0771.542.545 sau găsești detalierea serviciilor și posibilitatae de programare pe http://www.nedwash.ro.

Citește și: Singura spălătorie din Galați care te scapă de statul la coadă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.